Zoekresultaten
Resultaat 1 - 4 (van 4)
Marten Toonder De keuken op Slot Bommelstein
het complete Bommelkookboek
Non-fictie
Nederlands | 86 pagina's | De Bezige Bij, Amsterdam | 1997
Gedrukt boek
Linda Sonntag Het magisch ei
Wetenswaardigheden over de rol die eieren in de cultuurgeschiedenis spelen aan de hand van afbeeldingen en fragmenten uit de wereldliteratuur
Non-fictie
Nederlands | 45 pagina's | Elmar, Rijswijk | 1980
Gedrukt boek
P.B. Roscoe Brood
In het kort wordt verteld hoe brood vroeger en nu wordt gebakken en wat daarbij nodig is
Non-fictie
Nederlands | 51 pagina's | Helmond, Helmond | 1980
Gedrukt boek
Toos Olden De warme bakker
Wat een bakker allemaal moet doen voor er een brood in de winkel ligt wordt duidelijk uitgelegd; ook wordt iets verteld over de geschiedenis van het broodbakken.
Non-fictie
Nederlands | 59 pagina's | Versluys, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek