Zoekresultaten
Resultaat 1 - 13 (van 13)
Charlotte Borggreve Ff-tjes koken
Kinderen uit 27 landen van de Europese Unie geven recepten door van hun lievelingsgerechten. Daarbij vertellen ze iets over het land en eetgewoonten. Met veel kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Engels | Nederlands | 119 pagina's | Becht, Haarlem | 2008
Gedrukt boek
Joanna Farrow The official Harry Potter baking book
Bak je mee? Kies bijvoorbeeld voor Harry's verjaardagstaart, pompoentaartjes of huiself-cupcakes. Dit boek bevat 22 hartige en 21 zoete recepten uit de magische wereld van Harry Potter. Vanaf ca. 8 t/m 18 jaar.
Non-fictie
Engels | 127 pagina's | Scholastic Children's Books, London | 2021
Gedrukt boek
Liesbet Slegers Bakers and what they do
De bakker bakt brood dat lekker en gezond is. In de bakkerij wordt het brood verkocht. Informatief prentenboek over het werk van de bakker, met kleine en paginagrote schilderingen in vrolijke kleuren. Vanaf ca. 4 jaar.
Non-fictie
Engels | 26 pagina's | Clavis, New York | 2020
Gedrukt boek
Felicita Sala Lunch at 10 Pomegranate Street
a collection of recipes to share
Alle bewoners van 10 Pomegranate Street koken een heerlijk gerecht. Mister Singh maakt Coconut Dahl, meneer Ibrahim maakt Baba Ganoush en Smellina maakt een heerlijk aardbeiengerecht. In de tuin komen ze bij elkaar om samen te lunchen. Prentenboek met kleurrijke illustraties en uitgebreide beschrijving van de recepten. Vanaf ca. 4 jaar.
Non-fictie
Engels | 44 pagina's | Scribble, London | 2019
Gedrukt boek
Marvellously revolting recipes
inspired by the stories of Roald Dahl
Ben je nieuwsgierig hoe het eten smaakt dat de personages uit de verhalen van Roald Dahl eten? Met dit kookboek kun je het allemaal uitproberen. Vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Engels | 129 pagina's | Puffin Books, UK | 2023
Gedrukt boek
Timo Waarsenburg Heerlijk Haags
of de geschiedenis van het Haagsche Hopje
De geschiedenis van het Haagse Hopje wordt op speelse wijze verteld in gedichtjes van vier regels. Keerdruk met Engelstalige versie. Met paginagrote, kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Engels | Nederlands | 16 pagina's | De Nieuwe Haagsche & De Companje, [Rijswijk zh] | 2014
Gedrukt boek
Rachel Blount Bread
Wat is brood? Waar wordt het van gemaakt? En wat komt er verder bij kijken, voordat het uiteindelijk op je bord belandt? Informatief boek met grote foto's en een eenvoudig recept voor chiapatti, een Indiase roti. Voorlezen vanaf ca. 5 jaar.
Non-fictie
Engels | 24 pagina's | Tulip Books, London | 2019
Gedrukt boek
Robert Quinn Food around the world
Lees over voedsel van over de hele wereld. Met aandacht voor de oorsprong van bepaalde producten, nationale gerechten en oogstfeesten. Met kleurenillustraties, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 11 tot 14 jaar.
Non-fictie
Engels | 56 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Roald Dahl | Josie Fison | Felicity Dahl Roald Dahl's revolting recipes
Kookboek voor jonge koks met recepten gebaseerd op de aparte en soms walgelijke gerechten uit de diverse boeken van Roald Dahl. Onder begeleiding vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Engels | 61 pagina's | Random House Children's Publishers, London | 1997
Gedrukt boek
Julia Adams Meat, fish and eggs
Informatie over de voedselgroepen, welk eten goed voor je is en waarom en over hoe je aan eten komt. Met veel paginagrote kleurenfoto's. Samen bekijken vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Engels | 24 pagina's | Wayland, London | 2010
Gedrukt boek
Peggy Paul Casella Pizza cookbook
Pizza-recepten met Teenage Mutant Ninja Turtles
Non-fictie
Engels | 127 pagina's | Insight Editions, San Rafael | 2017
Gedrukt boek
Taste of Rotterdam
raw. sweet. sour. salty. bitter.
Engels | 159 pagina's | Kyosei, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
Richie Chevat | Michael Pollan The omnivore's dilemma
the secrets behind what you eat
Een bewerking voor jonge lezers van het kritische verslag waarin de drie voedselketens (de industriële, de organische en de jager-verzamelaar) van begin tot eind worden gevolgd, met als aanleiding de hedendaagse industriële voedselproductie die gezondheids- en milieuproblemen veroorzaakt.
Non-fictie
Engels | 377 pagina's | Dial Books for Young Readers, an imprint of Penguin Books (USA) LLC, New York, New York | 2015
Gedrukt boek