Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 43)
De keuken van de late middeleeuwen
een kookboek uit de Lage Landen
Non-fictie
Nederlands | 219 pagina's | Bakker, Amsterdam | 1989
Gedrukt boek
Jozien Jobse-van Putten Van pekelvat tot diepvrieskist
interviews en beschouwingen over de huishoudelijke conservering op het Nederlandse platteland in de eerste helft van de twintigste eeuw
Non-fictie
Nederlands | 251 pagina's | P.J. Meertens-Instituut voor Dialectologie, Volkskunde en Naamkunde, Amsterdam | 1989
Gedrukt boek
Lesley Mackley De wereld van thee & koffie
geschiedenis, gebruiken en recepten
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1991
Gedrukt boek
Jill Norman Chocolade
Beknopte informatie over de ontdekking, geschiedenis, consumptie, verspreiding en verwerking van chocolade.
Non-fictie
Nederlands | 41 pagina's | Bosch & Keuning, Baarn | 1990
Gedrukt boek
Jill Norman Thee
Geïllustreerde informatie over theesoorten en - gebruiken, aangevuld met enkele recepten
Non-fictie
Nederlands | 41 pagina's | Bosch & Keuning, Baarn | 1989
Gedrukt boek
Jill Norman Specerijen uit wortels & vruchten
Non-fictie
Nederlands | 41 pagina's | Bosch & Keuning, Baarn | 1989
Gedrukt boek
Leon Maurice Crismer De merkwaardige geschiedenis van het water van Spa
Nederlands | 111 pagina's | Spa Monopole, Spa | 1989
Gedrukt boek
Ria Efdée Beschuit, een tere juffer
Geschiedenis van een eeuw (1875-1975) vervaardiging, consumptie en reclame van en voor beschuit.
Non-fictie
Nederlands | 149 pagina's | VERBISKO, Den Haag | 1989
Gedrukt boek
Jac. Lambrechts Bieren zelf brouwen
abdijbier, kersenbier, ale, stout, bitterbier, lagerbier, kruidenbier, korenwijn...
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Helios, Kapellen | 1989
Gedrukt boek
Meta Bison Met een korreltje zout...
Verzameling wetenswaardigheden, volkswijsheden, woorden en begrippen over zout en zoutgebruik.
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Bison, Beverwijk | 1989
Gedrukt boek
Claudia Roden De Italiaanse keuken
meer dan 300 authentieke recepten
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1994
Gedrukt boek
Janice Murfitt Kerstfeest op tafel
hapjes en gerechten
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | M & P, Weert | 1989
Gedrukt boek
Micheal Schuster Wijn
proeven, kiezen en bewaren
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Harderwijk] | 1990
Gedrukt boek
Hugh Johnson Hugh Johnson's wonderwereld van de wijn
Luchtige beschrijvingen van begrippen uit de wijnwereld, geïllustreerd met pop-up platen.
Non-fictie
Nederlands | 12 pagina's | Het Spectrum, [Utrecht] | 1989
Gedrukt boek
Robert Leenaers Wijnwereld
praktijkboek voor het kiezen en genieten van wijnen
Non-fictie
Nederlands | 249 pagina's | Tirion, Baarn | 1989
Gedrukt boek
Creatief koken
oogverblindend & tongstrelend
Non-fictie
Nederlands | 132 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1990
Gedrukt boek
David Gleave De wijnen van Italië
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1992
Gedrukt boek
Hans Belterman Het kookboek voor de foodprocessor
handleiding, recepten en tips voor de Braun multipractic plus en andere foodprocessors
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1989
Gedrukt boek
Roger Geerts Belgische pralines
Handboek voor het vervaardigen van handwerkbonbons.
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Lannoo, Tielt | 1989
Gedrukt boek
Martin van Huijstee Margriet kookboek
het complete basiskookboek
Non-fictie
Nederlands | 28 pagina's | De Geïllustreerde Pers, Amsterdam | 1989
Gedrukt boek