Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 132)
Ed McCarthy | Mary Ewing-Mulligan Wijn voor dummies®
Beschrijving van de bekendste wijnen uit de belangrijkste wijnlanden en het kiezen, behandelen, serveren en genieten van een wijn.
Non-fictie
Nederlands | 463 pagina's | BBNC uitgevers, Amersfoort | 2024
Gedrukt boek
Valentina Harris Risotto! Risotto!
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Vis
Een boek vol verrukkelijke visgerechten, waarin uiteraard de schaal- en schelpdieren niet ontbreken. Over het algemeen zijn ze snel klaar en is de bereiding eenvoudig. Tegelijkertijd zijn de gerechten vaak heel verrassend en dat heeft natuurlijk alles te maken met het geheim van lekker koken: het goed combineren van de juiste ingrediënten. * Lekker, makkelijk én snel klaar! * Ingrediënten overal te krijgen * alles getest: 'de recepten lukken altijd' * van klassiek tot trendy Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 6,5 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009
E-book
Nigella Lawson Hoe te eten
Non-fictie
Nederlands | 526 pagina's | Contact, Amsterdam [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Michelle Berriedale-Johnson Het glutenvrij kookboek
recepten voor coeliakiepatiënten
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Schuyt & Co, Haarlem | 2001
Gedrukt boek
S. Kabos Het Dr. Houtsmuller kookboek
voeding als wapen tegen kanker
Dit kookboek bestaat uit recepten die patienten met kanker in staat stellen om op een bijzondere manier te genieten van gezonde en smakelijke voeding.
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Bohn Stafleu van Loghum, Houten [etc.] | 1998
Gedrukt boek
Joop Witteveen Bibliotheca gastronomica
eten en drinken in Nederland en België, 1474-1960
Non-fictie
Nederlands | 389 pagina's | Linnaeus Press, Amsterdam | 1998
Gedrukt boek
DWZ Gelders gekookt
recepten uit Gelderland van vroeger en nu door mensen uit alle streken van de provincie voor de smaak en de maag van vandaag
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | DWZ, Westervoort | 1998
Gedrukt boek
Ulrike Bültjer Deltas handboek van kruiden en specerijen voor de keuken
Non-fictie
Nederlands | 249 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2009
Gedrukt boek
André Hottenhuis Stip in de pan
de Twentse keuken, vroeger en nu
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Gherre, Terborg | 1998
Gedrukt boek
Kathryn Hawkins Koken met de römertopf en andere aardewerk potten
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2008
Gedrukt boek
Rosemary Moon Koffie
tientallen heerlijke en verfrissende recepten voor dranken en desserts
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1998
Gedrukt boek
Delia Smith Keukengeheimen
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Schuyt, Haarlem | 1998
Gedrukt boek
Paul van Riel Kroegwoordenschat
meer dan 1000 begrippen en citaten betreffende drank en drinkers
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Rap, Amsterdam | 1998
Gedrukt boek
Mary Gwynn Heerlijk vegetarisch barbecuen
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2002
Gedrukt boek
Richard Craze Kruidenthee
Naast recepten wordt er ook informatie gegeven over de gebruikte kruiden, zoals vindplaats en medische gegevens
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1998
Gedrukt boek
Van piepers tot pasta
recepten voor en door 3 generaties
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Van den Bergh Foods, Rotterdam | 1998
Gedrukt boek
Wim Sanders De Nederlandse sigaar
de wereld van puur genieten
Beschrijvingen en beoordelingen van Nederlandse sigaren.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | ImageBooks, Eindhoven | 1998
Gedrukt boek
Wijnalmanak 1999
Overzicht van wijnen onder de tien gulden per fles, die door middel van proefnotities getest werden op de verhouding prijs-kwaliteit
Nederlands | 285 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 1998
Gedrukt boek
Hielke van der Meulen Traditionele streekproducten
gastronomisch erfgoed van Nederland
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Elsevier bedrijfsinformatie, Doetinchem | 1998
Gedrukt boek