Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 132)
Yotam Ottolenghi Simpel
Non-fictie
Nederlands | 308 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018
Gedrukt boek
Shane Kluivert Koken met Shane
40 recepten stap-voor-stap, voor kinderen en ouders
Shane (11), de zoon van voetballer Patrick Kluivert, laat zien hoe je allerlei lekkere gerechten maakt. Stapsgewijze uitleg met kleurenfoto's van veertig gerechten, verdeeld in het ontbijt, snacks, voor de hele familie, zoet en 3X (variaties). Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Rens Kroes Rens
mijn lifestyle guide; met mind & body rituals, powerfood en tips voor een bewust leven
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Spectrum, Houten | 2018
Gedrukt boek
Yvon Jaspers Zomers koken met Yvon
mezze, meraki en vier het leven zo vaak als je kunt
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Donna Hay Kerst
feest & verwennerij
Chique voorgerechten, oogstrelende hoofdgerechten, leuke ideeën voor eetbare decoraties, en met duidelijke instructies en tips om zonder enorme stress van de Kerst te genieten.
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Nina Verhaaren Gezond & lekker koken
60 recepten met en voor kids
Zestig (niet zo dure) recepten voor avondeten, lunch, hapjes, taarten en toetjes. Stapsgewijze uitleg met kleurenfoto's van de gerechten. Met vier weekmenu's en boodschappenlijstjes. Met hulp vanaf ca. 7 jaar, zelfstandig vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Caplan Publishing, [Arnhem] | 2018
Gedrukt boek
Nina | Elise Chickslovefood
het 20 minutes or less - kookboek; gemakkelijke recepten die in maximaal 20 minuten klaar zijn
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | [Chickslovefood], [Leiderdorp] | 2018
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie's food fight club weekend kookboek
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Nina | Elise Chickslovefood
het back on track-kookboek
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | [Chickslovefood], [Leiderdorp] | 2018
Gedrukt boek
Place Huisgemaakt
150+ seizoensrecepten voor thuis
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018
Gedrukt boek
Anne Marie Reuzenaar Natuurlijk! Langer gezond
voeding voor een lang en energiek leven; informatief kookboek
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Place Favorieten van La Place
100+ recepten voor thuis
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018
Gedrukt boek
Joke Boon Koken met kleur!
Gerechten in (bijna) alle kleuren van de regenboog, met achtergrondinformatie over voedingsstoffen, gezondheid en groente- en fruitsoorten.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | NwA'DAM, [Amsterdam] | 2018
Gedrukt boek
Florence-Léa Siry Zero waste koken
geen restjes - heerlijk eten
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Forte culinair, Baarn | 2019
Gedrukt boek
Tallina van den Hoed Eten met z'n allen
vers en gezond koken voor drukke gezinnen
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2018
Gedrukt boek
Ronald Giphart Smakelijk!
de lekkerste verhalen
Bundeling van eerder gepubliceerde culinaire stukken over voedsel, ingrediënten en koks, met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 327 pagina's | Thomas Rap, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Jet van Nieuwkerk Uit huis met Jet
voor een happy & healthy studentenleven, niet te streng en al helemaal niet saai
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Carrera Culinair, [Amsterdam] | 2018
Gedrukt boek
Giovanna Torrico | Amelia Wasiliev De kunst van no-waste
kook 100 recepten zonder iets te verspillen
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2019
Gedrukt boek
Melissa Hemsley Eat happy
feel good gerechten in 30 minuten
Non-fictie
Nederlands | 285 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2018
Gedrukt boek
Onno Kleyn | Charlotte Kleyn Luilekkerland
400 jaar koken in Nederland
SAMENVATTING: "Zijn artisjokken een recente aanwinst in het groenteschap? Kookte men in de Gouden Eeuw met yoghurt? Waarom werd kip van heel duur opeens goedkoop? Aan de hand van de rijke verzameling kook- en receptenboeken van de Amsterdamse Universiteitsbibliotheek pakken Onno Kleyn en zijn dochter Charlotte onderhoudend en zintuiglijk uit over wat we gisteren en vandaag op tafel zetten. Thema's als groente, ongelijkheid, gevogelte, vet, presentatie en exotisme worden door de eeuwen heen gevolgd....
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | AUP, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek