Zoekresultaten
Resultaat 1 - 12 (van 12)
Karsu Karsu's kitchen
meer dan 75 favoriete Turkse recepten
Meer dan 75 Turkse recepten van de presentatrice van Karsu’s Turkse Keuken, aangevuld met persoonlijke anekdotes uit haar persoonlijke leven. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Fatima Abakka Glutenvrij bakken kan iedereen
ruim 75 klassiekers uit verschillende wereldkeukens
Bakboek met ruim 75 glutenvrije recepten uit de mediterrane keuken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Forte culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Fidan Ekiz Fidan's family food
genieten van het lekkerste uit de Turkse keuken
Non-fictie
Nederlands | 155 pagina's | Spectrum, Houten | 2017
Gedrukt boek
Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken
van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav
Verzameling recepten uit de Turkse keuken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 494 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Matay de Mayee Haniyé
een ode aan de oudste keuken ter wereld
Kookboek met Midden-Oosterse recepten uit de oudste keuken ter wereld en uit de cultuur van de Suryoye. Met persoonlijke anekdotes, culturele achtergronden en meer dan zestig recepten. Met kleurenfoto’s en kaart.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Hilal Kayis Sungur Het lekkerste uit Turkije
60 must eat gerechten
Verzameling van zestig Turkse recepten, met informatie over het land, de keuken, de ingrediënten en de culinaire tradities. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Caroline Eden Zwarte Zee
reisverslag en recepten; door donker en licht
Non-fictie
Nederlands | 279 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Pomme Larmoyer Recepten uit Istanbul
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2016
Gedrukt boek
Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken
van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav
Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke
op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant
Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024
Gedrukt boek
Fidan Ekiz Fidan's family food
genieten van het lekkerste uit de Turkse keuken
Turks tafelen met de populairste tafeldame van DWDD! Fidan Ekiz, de charmantste programmamaker van Nederland, laat aan de hand van verhalen over haar familie zien hoe de Turkse cultuur en keuken in elkaar steekt . Uiteraard gemengd met de realiteit van de Nederlandse supermarkt en de Hollandse haast. Waar haar oma de manti nog zelf kneedde, ontdekt Fidan ingrediënten bij de plaatselijke supermarkt waardoor ze haar eigen – iets makkelijkere versie – in elkaar draait. Goed genoeg om je weer helemaal...
Non-fictie
Nederlands | 84 pagina's (ePub2, 40 MB) | Spectrum, Houten | 2017
E-book
Greg Malouf Turquoise
een culinaire reis door Turkije
Non-fictie
Nederlands | 356 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2008
Gedrukt boek