Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 20 (van 56)

Filteren

  • Stefanie Van Haudenhove | Tom Botte Onze smaken van Zuid-Frankrijk

    de plant-based keuken van Stefanie; la cuisine végétale de Stefanie

    Sfeervolle foto's van een restaurant in Zuid-Frankrijk, aangevuld met recepten op plantaardige basis.

    Non-fictie

    Frans | Nederlands | 150 pagina's | Stichting Kunstboek, [Oostkamp] | 2022

    Gedrukt boek

  • Coördinatiepunt Nationaal Conserveringsbeleid European meeting on paper preservation

    proceedings March 20-March 22, 1997

    Non-fictie

    Engels | Frans | 99 pagina's | Koninklijke Bibliotheek, The Hague | 1997

    Gedrukt boek

  • Aurélien Poirot The Grand, Amsterdam

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 144 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Jannis Brevet Inter Scaldes, Jannis Brevet

    cuisine & art

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Arnhem | 2009

    Gedrukt boek

  • Tony Dumoulin Gastronomisch woordenboek Frans-Nederlands, Nederlands-Frans

    duizenden gastronomische zaken en begrippen vertaald en verklaard

    Non-fictie

    Frans | Nederlands | 349 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2001

    Gedrukt boek

  • Hanbuckers Auberge Herborist

    De chef-kok van Auberge De Herborist, een restaurant in de buurt van het Belgische Brugge, geeft, aan de hand van foto's, een beschrijving van zijn gerechten die, hoewel sober, van een uiterste verfijning zijn.

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 207 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2002

    Gedrukt boek

  • Le conservateur et l'affiche

    actes du colloque tenu à Bruxelles le 7 décembre 2001; handelingen van het colloquium te Brussel gehouden op 7 december 2001

    Duits | Frans | Nederlands | 131 pagina's | Archives et Bibliothèques de Belgique, Bruxelles | 2003

    Gedrukt boek

  • Jannis Brevet Inter Scaldes & Jannis Brevet

    Non-fictie

    Engels | Frans | Nederlands | 192 pagina's | Terra, Zutphen | 2002

    Gedrukt boek

  • Agnes Notte-de Ruyter Eet gezond en naar hartelust

    Non-fictie

    Frans | Nederlands | 127 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2002

    Gedrukt boek

  • Office International des Musées Manuel de la conservation et de la restauration des peintures

    Frans | 310 pagina's | Office International des Musées, [Paris] | 1939

    Gedrukt boek

  • Traité de confiture, ou Le nouveau & parfait confiturier; qui enseigne la maniere de bien faire toutes sortes de confitures tant seches que liquides, au sucre, à demy sucre, & sans sucre, au miel, au moust, à l'eau, sel & vinaigre. Des compostes, des pastes, des sirops, & gelées de toutes sortes de fruits. Des dragées, biscuits, macaron, & massepain. Des breuvages délicieux, des eaux de liqueurs de toute façon, & plusieurs autres delicatesses de bouche. Avec l'instruction & devoirs des chefs d'office de fruiterie & de sommelerie

    Frans | 16 pagina's | chez Pierre Mortier#sur le Vygendam, à la Ville de Paris#, À Amsterdam | 1710

    Gedrukt boek

  • Alexandre Dumas Grand dictionnaire de cuisine

    Frans | 614 pagina's | Phébus, Paris | 2000

    Gedrukt boek

  • Menu design in Europe

    a visual and culinary history of graphic styles and design, 1800-2000

    Europe's reputation as the center of the culinary world is confirmed with this expansive array of restaurant menus from across the continent. From extravagant bills of fare for royal feasts to delectable mid-century minimalist graphics, the gustatory customs of dozens of European countries are revealed in this encyclopedic design compendium. Jim Heimann's new book on Menu Design in Europe is a mouthwatering feast for the eyes, featuring hundreds of European menus from the early 19th century to the...

    Non-fictie

    Duits | Engels | Frans | 447 pagina's | Taschen, Köln | 2022

    Gedrukt boek

  • Jean-Pierre Mohen Les sciences du patrimoine

    identifier, conserver, restaurer

    Frans | 370 pagina's | Odile Jacob, Paris | 1999

    Gedrukt boek

  • Duhamel du Monceau Du transport, de la conservation et de la force des bois; ...

    Frans | 556 pagina's | chez L.F. Delatour ..., A Paris, | 1767

    Gedrukt boek

  • Catalogue de la deuxième exposition de plantes, qui a lieu sous la direction de la Société des Amis des Sciences, Lettres et Arts de Maestricht, les 11, 12, et 13 mai 1835

    Frans | 8 pagina's | Bury-Lefebvre, Maestricht | 1835

    Gedrukt boek

  • Carnet de cuisine

    Non-fictie

    Frans | 174 pagina's | Lannoo, Tielt, Arnhem | 2007

    Gedrukt boek

  • M.J. Scheidweiler Regne vegetal

    dispose en tableaux methodiques

    Non-fictie

    Frans | Etablissemnt Géographique, fondé par Ph. Vandermaelen, Bruxelles | 1880

    Gedrukt boek

  • Li Yu | He Jianghong Zhongguo zi wei

    xi shi chu yi peng chuan cai; Western-style Chinese cuisine; plats sichuannais fusionnant avec la cuisine occidentale

    Non-fictie

    Chinese talen | Engels | Frans | 251 pagina's | Sichuan Publishing House of Science & Technology, Chengdu | 2015

    Gedrukt boek

  • Marc de Champérard Les quatre saisons des grands chefs

    la grande cuisine pour tous

    Frans | 127 pagina's | Presses Universitaires de France, [Parijs] | 2011

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1 (actief)
  2. 2
  3. 3
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder Volwassenen
  • Verwijder conserveren
  • Verwijder Frans

Inhoud

  1. Non-fictie15

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten6
  2. Geschiedenis & Politiek1

Auteur

  1. Conseil National des Arts Culinaires5
  2. Pierre Tachon3
  3. Silvie Girard3
  4. Jannis Brevet2
  5. A. Notte-De Ruyter1
  6. Alexandre Dumas1
  7. Arnold Hanbuckers1
  8. Aurélien Poirot1
  9. Coördinatiepunt Nationaal Conserveringsbeleid1
  10. Francine Claustres1
  11. Françoise Bernard1
  12. Georges Paineau1
  13. Gilles Pudlowski1
  14. Guy Martin1
  15. H.L. Duhamel du Monceau1
  16. He Jianghong1
  17. Henri-Pual Pellaprat1
  18. Isabelle Thareau1
  19. Jean-Pierre Mohen1
  20. Jeanne Bourin1
  21. Joël Robuchon1
  22. Li Yu1
  23. Louis E. Audot1
  24. M. Scheidweiler1

Taal

  1. Nederlands8
  2. Engels7
  3. Duits2
  4. Chinese talen1

Jaar

  1. 20222
  2. 20162
  3. 20151
  4. 20141
  5. 20113
  6. 20092
  7. 20075
  8. 20061
  9. 20031
  10. 20024
  11. 20012
  12. 20001
  13. 19991
  14. 19972
  15. 19962
  16. 19952
  17. 19943
  18. 19934
  19. 19921
  20. 19871
  21. 19832
  22. 19791
  23. 19651
  24. 19641
  25. 19621

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken