Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 38)
J. van der Meulen De Leidse tabakspijpmakers in de 17de en 18de eeuw
Non-fictie
Nederlands | 71 pagina's | Stubeg, Hoogezand | 1980
Gedrukt boek
Marten Toonder De keuken op Slot Bommelstein
het complete Bommelkookboek
Non-fictie
Nederlands | 86 pagina's | De Bezige Bij, Amsterdam | 1997
Gedrukt boek
Linda Sonntag Het magisch ei
Wetenswaardigheden over de rol die eieren in de cultuurgeschiedenis spelen aan de hand van afbeeldingen en fragmenten uit de wereldliteratuur
Non-fictie
Nederlands | 45 pagina's | Elmar, Rijswijk | 1980
Gedrukt boek
Philip Dowell Ingrediënten uit de wereldkeuken
encyclopedisch overzicht van meer dan 2000 voedingsmiddelen
Non-fictie
Nederlands | 296 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1982
Gedrukt boek
Time-Life Books Conserveren
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Hubrecht Duijker De goede wijnen van Bordeaux
met de grote wijnen van Sauternes: crus bourgeois uit de Médoc, goede St. Emilions, Pomerols, Graves en de grote wijnen van Sauternes
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 1988
Gedrukt boek
Marianne Stuit Gastronomisch Bommelboek
een praktisch kookboek met drinkadviezen
Kookboek met wijnsuggesties n.a.v. de bundels "Als je begrijpt wat ik bedoel" en "Geld speelt geen rol" van Marten Toonder.
Non-fictie
Nederlands | 103 pagina's | De Bezige Bij, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Elseviers culinair handboek
stap voor stap koken in woord en beeld
Non-fictie
Nederlands | 512 pagina's | Elsevier, Amsterdam [etc.] | 1981
Gedrukt boek
Ron van 't Hoff Pijpen en pijptabak
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1980
Gedrukt boek
J.W.F. Werumeus Buning 100 avonturen met een pollepel
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Becht, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
P.B. Roscoe Brood
In het kort wordt verteld hoe brood vroeger en nu wordt gebakken en wat daarbij nodig is
Non-fictie
Nederlands | 51 pagina's | Helmond, Helmond | 1980
Gedrukt boek
Time-Life Books Koek en gebak
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life boeken, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Walter Bickel Internationale pâtisserie
gebak, bonbons, suikergoed, nagerechten, ijs, pikante hapjes, snacks
Handboek voor banketbakkers en pâtissiers
Non-fictie
Nederlands | 712 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1980
Gedrukt boek
Vereniging van reuk- en smaakstoffenfabrikanten, NEA Een kwestie van smaak
wetenswaardigheden over aromatiseren en parfumeren, over proeven en ruiken
Korte artikelen over verschillende aspecten van reuk en smaak
Non-fictie
Nederlands | Elsevier, Amsterdam [etc.] | 1980
Gedrukt boek
Terence Conran Het kookboek
Non-fictie
Nederlands | 381 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1982
Gedrukt boek
Hans Belterman Koken in de jaren tachtig
een nieuwe stijl
Recepten voor eenvoudige doch voedzame maaltijden uit de Franse "nouvelle cuisine"
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1980
Gedrukt boek
Toos Olden De warme bakker
Wat een bakker allemaal moet doen voor er een brood in de winkel ligt wordt duidelijk uitgelegd; ook wordt iets verteld over de geschiedenis van het broodbakken.
Non-fictie
Nederlands | 59 pagina's | Versluys, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Berthe Meijer NRC-Handelsblad menuboek
wat eten we vandaag of morgen, deel 2
Non-fictie
Nederlands | 300 pagina's | Bezige Bij, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek
Janny de Moor Kok in eigen kring
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Omniboek, Den Haag | 1980
Gedrukt boek
Time-Life Books Eieren en kaas
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life Boeken, Amsterdam | 1980
Gedrukt boek