Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 35)
Amsterdams Historisch Museum Brood, aardappels en patat
eeuwen eten in Amsterdam
De geschiedenis van de eetgewoonten in Amsterdam van de 16e eeuw tot heden, met informatie over kook- en eetgerei, voedsel en gezondheid.
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Amsterdams Historisch Museum, Amsterdam | 1983
Gedrukt boek
Jan van Schaik Groot zelf bierbrouwboek
Handleiding voor het zelf brouwen van bier met daarnaast de geschiedenis van het bier en informatie over verschillende biersoorten.
Non-fictie
Nederlands | 138 pagina's | Culinaire Boekerij, Utrecht [etc.] | 2004
Gedrukt boek
H.R. Tupan Wolken van genot
een cultuurhistorisch overzicht van het tabaksgebruik in Nederland
Non-fictie
Nederlands | 92 pagina's | Provinciaal Museum van Drenthe, Assen | 1983
Gedrukt boek
J.F.L.M. Cornelissen Het bierboeck
Verhandeling over allerlei, voornamelijk technische aspecten van het bierbrouwen in heden en verleden.
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's | Bura Boeken, Eindhoven | 1983
Gedrukt boek
Werkgroep Voeding Voedsel
produktie, samenstelling, afzet, consumentenbelang
Non-fictie
Nederlands | 348 pagina's | Van Gennep, Amsterdam | 1983
Gedrukt boek
Hugh Johnson Hugh Johnson's standaardwerk van de wijnen van de wereld
Non-fictie
Nederlands | 544 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1984
Gedrukt boek
H. Frank Pruimtabak
Beknopte verhandeling over de fabricage en over de historische, sociale en medische aspecten van het pruimen
Non-fictie
Nederlands | 22 pagina's | Rodopi, Amsterdam | 1983
Gedrukt boek
Jan W. Klijn Noten & gedroogde zuidvruchten
Praktische productinformatie voor importeurs, handelaars en consumenten, afgewisseld met enige recepten.
Non-fictie
Nederlands | 157 pagina's | Jeweka B.V., [Bleskensgraaf] | 2012
Gedrukt boek
André Simon's wijnen van de wereld
Overzicht van de wijn producerende landen in de wereld en van de wijnen die zij voortbrengen.
Non-fictie
Nederlands | 639 pagina's | Zomer & Keuning, Ede | 1983
Gedrukt boek
Lekker eten met minder zout
tips en recepten voor het natriumbeperkte dieet
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Bohn, Scheltema & Holkema, Utrecht [etc.] | 1983
Gedrukt boek
Kingsley Amis Iedere dag een glaasje
Cursiefjes over drinken en drank.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Veen, Utrecht [etc.] | 1984
Gedrukt boek
Hubrecht Duijker De goede wijnen van de Rhône en het Franse zuiden
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | Spectrum, Utrecht [etc.] | 1983
Gedrukt boek
Wiel Basten Het aspergesboek
het witte goud in vele recepten en tal van wetenswaardigheden
Non-fictie
Nederlands | 202 pagina's | Lijster, [Maasbree] | 1983
Gedrukt boek
Marianne Moonen Neerlands dis
De historische ontwikkeling van eet- en drinkgewoonten in Nederland, met recepten
Non-fictie
Nederlands | 180 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1983
Gedrukt boek
Wil Engels Inmaken en bewaren
Non-fictie
Nederlands | 203 pagina's | Zuid Boekprodukties, Lisse | 1993
Gedrukt boek
Primeur's vier seizoenen kookboek
la nouvelle cuisine
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Thieme, Zutphen | 1983
Gedrukt boek
Ria van Eijndhoven Koken als een kok
interviews, recepten en tips van twintig chefkoks uit Nederland en België
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Gottmer, Haarlem | 1983
Gedrukt boek
Marieluise Christl-Licosa Echt Italiaans koken
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1985
Gedrukt boek