Zoekresultaten
Resultaat 1 - 7 (van 7)
Primeur's vier seizoenen kookboek
la nouvelle cuisine
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Thieme, Zutphen | 1983
Gedrukt boek
Ria van Eijndhoven Koken als een kok
interviews, recepten en tips van twintig chefkoks uit Nederland en België
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Gottmer, Haarlem | 1983
Gedrukt boek
Anneliese Eckert Zelf brood bakken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2002
Gedrukt boek
Een secreet-boeck uit de zeventiende eeuw over parfumeren, konfijten en koken
facsimile-uitgave naar Hs. II 211 van de Koninklijke Bibliotheek Albert I te Brussel
Zeventiende eeuwse kookrecepten en recepten om bepaalde zaken te parfumeren en/of te konfijten.
Non-fictie
Nederlands | 218 pagina's | De Schutter, Antwerpen | 1983
Gedrukt boek
Sheldon Greenberg Goed gekruid
alles over specerijen
Informatie met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1984
Gedrukt boek
Nora Goud Koken voor je leven
de grondbeginselen van de macrobiotische kookkunst in theorie en praktijk
Non-fictie
Nederlands | 268 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1988
Gedrukt boek
Jeanne Bourin Les recettes de Mathilde Brunel
cuisine médiévale pour table d'aujourd'hui
Frans | 247 pagina's | Flammarion, [Parijs] | 1983
Gedrukt boek