Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 29)
Pamela Haas De conservering van collecties fotomateriaal
Non-fictie
Nederlands | 21 pagina's | Centraal Laboratorium voor Onderzoek van Voorwerpen van Kunst en Wetenschap, Amsterdam | 1990
Gedrukt boek
Hedi Kyle Library materials preservation manual
practical methods for preserving books, pamphlets and other printed materials
Engels | 160 pagina's | N.T. Smith, Bronxville, N.Y. | 1983
Gedrukt boek
George Martin Cunha Library and archives conservation
1980s and beyond
Engels | Scarecrow Press, Metuchen, N.J. [etc.] | 1983
Gedrukt boek
Marianne Moonen Neerlands dis
De historische ontwikkeling van eet- en drinkgewoonten in Nederland, met recepten
Non-fictie
Nederlands | 180 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1983
Gedrukt boek
Lekker eten met minder zout
tips en recepten voor het natriumbeperkte dieet
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Bohn, Scheltema & Holkema, Utrecht [etc.] | 1983
Gedrukt boek
Anneliese Eckert Zelf brood bakken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2002
Gedrukt boek
Wiel Basten Het aspergesboek
het witte goud in vele recepten en tal van wetenswaardigheden
Non-fictie
Nederlands | 202 pagina's | Lijster, [Maasbree] | 1983
Gedrukt boek
Een secreet-boeck uit de zeventiende eeuw over parfumeren, konfijten en koken
facsimile-uitgave naar Hs. II 211 van de Koninklijke Bibliotheek Albert I te Brussel
Zeventiende eeuwse kookrecepten en recepten om bepaalde zaken te parfumeren en/of te konfijten.
Non-fictie
Nederlands | 218 pagina's | De Schutter, Antwerpen | 1983
Gedrukt boek
Marieluise Christl-Licosa Echt Italiaans koken
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1985
Gedrukt boek
Wil Engels Inmaken en bewaren
Non-fictie
Nederlands | 203 pagina's | Zuid Boekprodukties, Lisse | 1993
Gedrukt boek
Primeur's vier seizoenen kookboek
la nouvelle cuisine
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Thieme, Zutphen | 1983
Gedrukt boek
Ria van Eijndhoven Koken als een kok
interviews, recepten en tips van twintig chefkoks uit Nederland en België
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Gottmer, Haarlem | 1983
Gedrukt boek
Sheldon Greenberg Goed gekruid
alles over specerijen
Informatie met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1984
Gedrukt boek
Mavis Budd Het appelboekje
Wetenswaardigheden over de appel, met een aantal recepten.
Non-fictie
Nederlands | 64 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1987
Gedrukt boek
Wil Engels Gebak zelf maken
cakes, speculaas, gebakjes en vlaaien
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Zuidboekprodukties, Best | 1983
Gedrukt boek
Wiel Basten Champignons & compagnons
de onbekende kant van een "versierder" in meer dan 200 recepten
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | De Mercuur, Venlo | 1983
Gedrukt boek
Lidy Nooy-Blokzijl Anders bakken
bakrecepten met natuurlijke produkten
Non-fictie
Nederlands | Zomer & Keuning, Ede | 1983
Gedrukt boek
Time-Life Books De openluchtkeuken
Inleiding over de techniek van het grilleren, roosteren en poffen van voedsel in de openlucht, gevolgd door recepten
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Time-Life Boeken, Amsterdam | 1983
Gedrukt boek