Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 38)
Netty Engels-Geurts Kook lekker met Limburgs bier
Recepten, voorafgegaan door een inleiding over de geschiedenis van het bier en de bierbereiding, vooral over de Limburgse brouwerijen
Non-fictie
Nederlands | 146 pagina's | De Lijster, Maasbree | 1984
Gedrukt boek
Harold McGee Over eten en koken
wetenschap en overlevering in de keuken
Non-fictie
Nederlands | 690 pagina's | Bakker, Amsterdam | 1992
Gedrukt boek
Otto Holzhaus Bier
eerst bier, toen brood, bier als water, bierschoon, indianenbier, biermeermin, wild bier, bier bracht redding, bierliefde, kajuitsbier en nog veel meer
Informatie over alle facetten van bier maken, bier schenken en bier drinken.
Non-fictie
Nederlands | 174 pagina's | Michon, Bussum | 1984
Gedrukt boek
Elly Jansen Het Indonesisch kookboek van A tot Z
Non-fictie
Nederlands | 276 pagina's | R&B, Lisse | 1994
Gedrukt boek
Jac. Lambrechts Wijnen zelf maken
van druiven, appelen, bessen, kersen, pruimen...
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Helios, [Antwerpen] | 1989
Gedrukt boek
Wolfgang Vogel Bier uit eigen brouwerij
apparatuur, grondstoffen, techniek, recepten, tabellen
Handleiding voor het zelf brouwen van bier.
Non-fictie
Nederlands | 139 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 1986
Gedrukt boek
Wim Verstraaten Het groot jeneverboek
De geschiedenis van de Hollandse jenever, met aandacht voor het produktieproces, met anekdotes en recepten.
Non-fictie
Nederlands | 104 pagina's | In den Toren, Baarn | 1984
Gedrukt boek
Gert v. Paczensky Cognac
Herkomst, bereiding en beschrijving van een aantal cognacsoorten.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Atrium, Alphen aan den Rijn | 1988
Gedrukt boek
Ian Jamieson Wijnwijzer Duitsland
Alfabetisch gerangschikte beschrijvingen van de belangrijkste Duitse wijngaarden en wijnen.
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1985
Gedrukt boek
Catherine de Sairigné Chocolade groeit aan bomen
Beknopte informatie over de herkomst, verwerking en het gebruik van chocolade, thee en koffie. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 33 pagina's | Zwijsen, Tilburg | 1988
Gedrukt boek
Christian Teubner De beste inmaakrecepten
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1985
Gedrukt boek
Het grote inmaakboek
handboek voor conserveren
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Elsevier, Amsterdam [etc.] | 1984
Gedrukt boek
Winkler Prins Redactie Winkler Prins culinaire encyclopedie
Geïllustreerd, uitgebreid naslagwerk over koken, voedingsleer, tafelversiering enz
Non-fictie
Nederlands | 751 pagina's | Elsevier, Amsterdam [etc.] | 1984
Gedrukt boek
Wiel Basten Asperges, van bed tot bord
een kookboek boordevol nieuwe recepten uit de schatkamer van de "Koningin der groenten"
Non-fictie
Nederlands | 200 pagina's | De Mercuur, Venlo | 1984
Gedrukt boek
Stichting Milieuwinkel Het enige dat je weggooit ...
een boekje open over verpakkingen
De tot de huidige wegwerpcultuur leidende ontwikkelingen in de verpakkingsindustrie, bestanddelen van moderne verpakkingen, nadelige gevolgen voor het milieu en het belang van recycling
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Vereniging Milieudefensie, Amsterdam | 1984
Gedrukt boek
Yan-Kit Het nieuwe Chinese kookboek
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Het Spectrum, Utrecht [etc.] | 1998
Gedrukt boek
Doris Grant Gezond combineren van voeding
het Hay-dieet als basis van een goede gezondheid; met honderd recepten
Non-fictie
Nederlands | 181 pagina's | Ankh-Hermes, Deventer | 1990
Gedrukt boek
Letty van der Kooi Recepten voor de snelkookpan
Non-fictie
Nederlands | 152 pagina's | Luitingh, Utrecht | 1984
Gedrukt boek
Fred van der Laken Het servettenvouwboek
Non-fictie
Nederlands | 91 pagina's | In den Toren, Baarn | 1984
Gedrukt boek
Peter Joh. M. Zuidweg Praktijkboek voor het horeca-bedrijf
Leerboek voor horeca-opleidingen.
Non-fictie
Nederlands | 331 pagina's | De Toorts, Haarlem | 1988
Gedrukt boek