Zoekresultaten
Resultaat 1 - 12 (van 12)
Julia Child | Simone Beck | Louisette Bertholle De kunst van het koken
alle technieken en bereidingswijzen; alle hoogtepunten uit de Franse keuken
Non-fictie
Nederlands | 960 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Fonds DuurSaam Recepten van onder de toren
culinaire hoogstandjes waarmee elke keukenprins(es) scoort
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Fonds DuurSaam, Steenwijk | 2004
Gedrukt boek
Albert Heijn Twaalf maanden lekker eten
ruim 600 recepten en tips van Albert Heijn voor het hele jaar
Non-fictie
Nederlands | 500 pagina's | Smeets, Weert | 1994
Gedrukt boek
Pasta-gerechten
internationale recepten van soepen, voorgerechten en hoofdschotels met deegwaren
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1988
Gedrukt boek
Cuisine Culinaire Nederland Van aspergespâté tot tiramisu
de verzamelde werken van de Cuisine Culinaire Nederland
Recepten van gerechten uit de klassieke en nieuwe Franse keuken
Non-fictie
Nederlands | 296 pagina's | Repro Press, Venlo | 1992
Gedrukt boek
Sylvia Borger De chefkok thuis
de favoriete recepten van Nederlandse topkoks
Non-fictie
Nederlands | 114 pagina's | Loeb, Amsterdam | 1988
Gedrukt boek
Hans Belterman AD recepten
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | EF & EF, Beusichem | 1987
Gedrukt boek
Koken met kunstenaars
Verzameling recepten, aangevuld en geïllustreerd door kunstenaars, verbonden aan het Royal college of art in Londen.
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1987
Gedrukt boek
Hélène Matze Lekker koken met de stoompan
een moderne manier van koken
Non-fictie
Nederlands | 88 pagina's | Bruna, Utrecht [etc.] | 1987
Gedrukt boek
Maria May Het complete kookboek
met recepten uit België, Birma, China, Denemarken, Duitsland,Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Hongarije, Ierland, India, Indonesië, Italië, Japan, Jorgolsavië, Korea, Maleisië, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Rusland,Singapore, Spanje, Sri Lanka, Suriname, Thailand, Turkije, Vietnam, Zweden en Zwitserland
Non-fictie
Nederlands | 1023 pagina's | R&B, Lisse | 2002
Gedrukt boek
Julia Child | Simone Beck | Louisette Bertholle De kunst van het koken
hoogtepunten uit de klassiek Franse keuken; alle technieken en bereidingswijzen
Non-fictie
Nederlands | 960 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2014
Gedrukt boek