Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 37)
Jozien Jobse-van Putten Van pekelvat tot diepvrieskist
interviews en beschouwingen over de huishoudelijke conservering op het Nederlandse platteland in de eerste helft van de twintigste eeuw
Non-fictie
Nederlands | 251 pagina's | P.J. Meertens-Instituut voor Dialectologie, Volkskunde en Naamkunde, Amsterdam | 1989
Gedrukt boek
De keuken van de late middeleeuwen
een kookboek uit de Lage Landen
Non-fictie
Nederlands | 219 pagina's | Bakker, Amsterdam | 1989
Gedrukt boek
Raad van Advies voor Bibliotheekwezen en Informatieverzorging Het behoud van ons nationale geheugen
bouwstenen voor een landelijk conserveringsbeleid; advies aan de ministers van Onderwijs en Wetenschappen en Welzijn, Volksgezondheid en Cultuur
Non-fictie
Nederlands | 72 pagina's | RABIN, 's-Gravenhage | 1989
Gedrukt boek
Stichting Boekbehoud Boekherstel
een handreiking
Nederlands | Stichting Boekbehoud, Heukelom | 1989
Gedrukt boek
Lesley Mackley De wereld van thee & koffie
geschiedenis, gebruiken en recepten
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1991
Gedrukt boek
Claudia Roden De Italiaanse keuken
meer dan 300 authentieke recepten
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1994
Gedrukt boek
Vreni de Jong Gezond lekker eten
kookboek voor volwaardige voeding
Non-fictie
Nederlands | 640 pagina's | Christofoor, Zeist | 2011
Gedrukt boek
Janice Murfitt Kerstfeest op tafel
hapjes en gerechten
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | M & P, Weert | 1989
Gedrukt boek
Angela Wilkes Bak ze bruin
Kookboek met duidelijke recepten voor het klaarmaken en versieren van lekkere dingen. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 48 pagina's | Zirkoon, Amsterdam | 1989
Gedrukt boek
Brahim Lagunaoui De Marokkaanse keuken
200 smakelijke en authentieke recepten
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 1995
Gedrukt boek
Claire Joyes Claude Monet, schilder en fijnproever
een culinaire impressie
Beschrijving van het dagelijkse leven in het huis in Giverny van de Franse schilder (1840-1926), aangevuld met door hem zelf opgetekende recepten.
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1989
Gedrukt boek
Creatief koken
oogverblindend & tongstrelend
Non-fictie
Nederlands | 132 pagina's | Zomer & Keuning, Ede [etc.] | 1990
Gedrukt boek
Hans Belterman Het kookboek voor de foodprocessor
handleiding, recepten en tips voor de Braun multipractic plus en andere foodprocessors
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1989
Gedrukt boek
Roger Geerts Belgische pralines
Handboek voor het vervaardigen van handwerkbonbons.
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Lannoo, Tielt | 1989
Gedrukt boek
Rob Scholte Tartufo-Tartuffe
comédie gastronomique; met een notitie, een introductie, een schema der gerechtelijke relaties, practische noten, meningen en smakelijke vragen
Italiaanse recepten, gerangschikt als de scènes in een toneelstuk, waarbij iedere acte een menugang voorstelt.
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Tartufo Fresco, Amsterdam | 1989
Gedrukt boek
Stichting de Nederlandse Keuken Verrijst 'Van Pronkjewail tot Riestevlaai'
Nederlandse streekrecepten, stap voor stap
Non-fictie
Nederlands | 104 pagina's | Stichting de Nederlandse Keuken Verrijst, ['s-Gravenhage] | 1989
Gedrukt boek
Marianne Comolli Frankrijk, een culinaire reis
authentieke recepten uit de regionale keukens
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | De Lantaarn, Amsterdam | 1990
Gedrukt boek
Lia Warani Rijsttafelen
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1989
Gedrukt boek
Martin van Huijstee Margriet kookboek
het complete basiskookboek
Non-fictie
Nederlands | 28 pagina's | De Geïllustreerde Pers, Amsterdam | 1989
Gedrukt boek
Anne Scheepmaker Koken voor Napoleon
6 kooklessen onder auspiciën van de Academie Waterland opgericht september 1986 te Broek in Waterland
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | BZZTôH, s-Gravenhage | 1989
Gedrukt boek