Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 33)
Stichting Samenwerkingsverband Bibliotheken met Wetenschappelijke Steunfunctie Papieren erfgoed
symposium toespraken
Non-fictie
Nederlands | 59 pagina's | Stichting Samenwerkingsverband Bibliotheken met Wetenschappelijke Steunfunctie, Deventer | 1992
Gedrukt boek
Marilyn Diamond Het leven lang fit receptenboek
Non-fictie
Nederlands | 138 pagina's | De Kern, Baarn | 1992
Gedrukt boek
C.J. van Nes Verwijdering van stof van objecten
Non-fictie
Nederlands | 21 pagina's | Centraal Laboratorium voor onderzoek van voorwerpen van Kunst en Wetenschap, Amsterdam | 1992
Gedrukt boek
Aytun Çaka Het conserveringsscherm
een eerste opzet
Non-fictie
Nederlands | 57 pagina's | 1992
Gedrukt boek
Centraal Laboratorium voor Onderzoek van Voorwerpen van Kunst en Wetenschap Uitgangspunten bij het gebruik van synthetische materialen voor conservering en restauratie
verstevigen, lijmen, vernissen; verslag van de 19e Themadag van het Centraal Laboratorium voor Onderzoek van Voorwerpen van Kunst en Wetenschap, gehouden op 3 december 1991
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Centraal Laboratorium voor Onderzoek van Voorwerpen van Kunst en Wetenschap te Amsterdam, Amsterdam | 1992
Gedrukt boek
Clara ten Houte de Lange De Engelse tea
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 1999
Gedrukt boek
Brian Moses IJsjes
Met hulp van vrolijke waterverftekeningen wordt verteld over ijsjes, waarvan en hoe ze gemaakt worden en wat de geschiedenis ervan is. Vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | ADC, Eke | 1996
Gedrukt boek
Sonja van de Rhoer Inmaken & conserveren
jams, chutney's, zoetzuren, atjars, sambals, likeuren
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1996
Gedrukt boek
Albert Coenders Het hoe en waarom van koken
De natuurkundige en chemische processen die zich voltrekken tijdens de bereiding van voedsel.
Non-fictie
Nederlands | 359 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 1993
Gedrukt boek
Alliance Gastronomique Néerlandaise Het boek der gastronomie
over koken, proeven en genieten op niveau
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Inmerc, Wormer | 1992
Gedrukt boek
Clara ten Houte de Lange De Engelse tea
uit en thuis genieten in stijl
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2003
Gedrukt boek
Ursula Calis Lekker koken in de combinatie magnetron
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2002
Gedrukt boek
Michel Montignac Recepten en menu's volgens de methode Montignac
gastronomisch... dus gezond!
Non-fictie
Nederlands | 286 pagina's | Artulen Nederland, Valkenswaard | 1993
Gedrukt boek
Karl Neef Het lekkere taarten boek
Non-fictie
Nederlands | 94 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2002
Gedrukt boek
Brian Moses Pizza
Met hulp van vrolijke waterverftekeningen wordt verteld over pizza's, waarvan en hoe ze gemaakt worden en wat de geschiedenis ervan is. Vanaf ca. 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | ADC, Eke | 1996
Gedrukt boek
Heidi Smits Pannekoeken bakken
Non-fictie
Nederlands | 16 pagina's | De Ruiter, Gorinchem | 1992
Gedrukt boek
Olgierd E.J. Kujawski Het grote wildboek
haarwild en gevogelte
Non-fictie
Nederlands | 216 pagina's | Van Reemst, Houten | 1996
Gedrukt boek
Rob van Berkum The Louisiana kitchen
een Cajun kookboek
Non-fictie
Nederlands | 135 pagina's | Witteveen, Amsterdam | 1992
Gedrukt boek
Sarah Maxwell Grieks mezze kookboek
meer dan 100 mezzes uit de Griekse keuken
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Librero, Hedel | 1998
Gedrukt boek
Lorna Rhodes Koken voor kinderpartijtjes
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | M & P, Weert | 1992
Gedrukt boek