Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 99)
Onno Kleyn Italië
mijn verhalen en recepten
Non-fictie
Nederlands | 414 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2019
Gedrukt boek
Roald Dahl Het grote griezelkookboek
Stapsgewijs worden recepten uitgelegd van gerechten als snoskommers, buikbabbelaars en blauwe blubbers uit de boeken van Roald Dahl. Met kleurenfoto's en gekleurde tekeningen. Vanaf ca. 9 jaar. Soms zal je de hulp van een oudere nodig hebben.
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | De Fontein, Baarn | 2007
Gedrukt boek
Amadea Morningstar Ayurvedisch koken voor de Westerse keuken
alledaagse recepten uit de Westerse keuken bereid volgens de Ayurvedische principes
Non-fictie
Nederlands | 431 pagina's | Schors, Amsterdam | 1998
Gedrukt boek
Andrew Schloss | Ken Bookman Het snelle taart(en)boek
Nederlandse bewerking van een Amerikaans taartenbakboek, met snelle recepten, zonder het gebruik van een mixer, zeef of gescheiden eieren.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Rainbow, [Amsterdam] | 2016
Gedrukt boek
Ineke van Berkel-Pistorius Basiskookboek bij voedselallergie en -intolerantie
meer dan 1000 recepten zonder koemelk, lactose, kippenei, gluten, pinda's, noten, additieven, cacao, suiker (saccharose), citrus, soja, vis, schaal- en schelpdieren, aardappelen en mais
Non-fictie
Nederlands | 606 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2008
Gedrukt boek
Onno Kleyn Italië
mijn verhalen en recepten
Zomaar een jaar in Toscane, midden tussen de olijfbomen en de cipressen, dat is waar Onno Kleyns Italiaanse avonturen begonnen. Daar, in een piepklein middeleeuws dorp hing hij zijn klassieke-zangerslier aan de wilgen, daar koos hij voor het pad van het schrijven over eten en wijn. In dit boek mengt Onno Kleyn op zijn kenmerkend kruidige manier belevenissen met diepgravende informatie, verhaalt hij over gebruiken en achtergronden, over kooktechnieken en historie, in Toscane en de rest van de Italiaanse...
Non-fictie
Nederlands | 385 pagina's (ePub2, 3,9 MB) | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
E-book
Els Lems Wijn! Wijn!! Wijn!!!
een wereld van wijn in de Grieks-Romeinse Oudheid
Non-fictie
Nederlands | 95 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 1995
Gedrukt boek
Camellia Panjabi 50 curries uit India
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Fontaine Uitgevers, 's-Graveland | 2010
Gedrukt boek
Jane Charlton Het vloeibaar goud dat honing heet
gezondheid, schoonheid én lekker eten met honing
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 1996
Gedrukt boek
R.A. Sprenger Hygiëne voor management
handleiding voor managers werkzaam bij de productie en bereiding van levensmiddelen
Non-fictie
Nederlands | 261 pagina's | Intro, Baarn | 2000
Gedrukt boek
Willem Verstraaten Atlas van het Nederlands gedistilleerd
actualiteit en historie van een nationaal cultuurprodukt
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Nederlandse Gedistilleerdunie, Utrecht | 1995
Gedrukt boek
Kawa, koffie ontsluierd: van koffiestruik tot kopje koffie
Inleidend overzicht van de geschiedenis van de koffieplant en de drank die ervan gemaakt wordt.
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Nationale Plantentuin van België, Meise | 1995
Gedrukt boek
Marlisa Szwillus De lekkerste quiches en hartige taarten
Non-fictie
Nederlands | 125 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2002
Gedrukt boek
Smakelijk & gezond
groot kookboek
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Yoyo Books, Geel | 2002
Gedrukt boek
Anne Marie Reuzenaar Het nieuwe ik kookboek
Recepten voor mensen met ME, candidiasis, hypoglykemie en voedselallergieën.
Non-fictie
Nederlands | 140 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 1995
Gedrukt boek
E. Postmus Handboek HACCP
de zorg voor voedselveiligheid en -kwaliteit in één systeem
Non-fictie
Nederlands | 270 pagina's | Kluwer Bedrijfswetenschappen, Deventer | 1995
Gedrukt boek
Lou Spronck Duizend jaar wijncultuur in en om Maastricht
Engels | Nederlands | 10 pagina's | Universiteit Maastricht], [Maastricht | 2001
Gedrukt boek
Daniël Boerjan Fijne vleeswaren
bereiding en recepten met de heerlijkste charcuterie
Informatie voor consumenten, vakdocenten en verkooppersoneel over Belgische vleeswaren
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Lannoo, Tielt | 1995
Gedrukt boek
The book of chocolate
Cacaoproductie, het gebruik van chocolade door de eeuwen heen, fabrikanten en hun beroemde producten in de diverse landen en de verschillende toepassingen van chocolade met enkele recepten.
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Flammarion, Paris [etc.] | 1996
Gedrukt boek
Cecile Thijssen Van paasbrood tot paasboom
Recepten voor speciale paasgerechten.
Non-fictie
Nederlands | 78 pagina's | Kok Lyra, Kampen | 1995
Gedrukt boek