Zoekresultaten
Resultaat 1 - 4 (van 4)
Lou Spronck Duizend jaar wijncultuur in en om Maastricht
Engels | Nederlands | 10 pagina's | Universiteit Maastricht], [Maastricht | 2001
Gedrukt boek
The book of chocolate
Cacaoproductie, het gebruik van chocolade door de eeuwen heen, fabrikanten en hun beroemde producten in de diverse landen en de verschillende toepassingen van chocolade met enkele recepten.
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Flammarion, Paris [etc.] | 1996
Gedrukt boek
Hilary Keatinge The flavour of Holland
sketches & recipes
Per maand gerangschikte recepten uit de hedendaagse Nederlandse keuken met informatie over de achtergrond ervan.
Non-fictie
Engels | 216 pagina's | Schuyt, Haarlem | 1995
Gedrukt boek
American Women's Club of Amsterdam Holland days
a collection of American and other international recipes adapted for the Dutch kitchen
Non-fictie
Engels | 274 pagina's | Eburon, Delft | 1995
Gedrukt boek