Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 29)
Ed McCarthy | Mary Ewing-Mulligan Wijn voor dummies®
Beschrijving van de bekendste wijnen uit de belangrijkste wijnlanden en het kiezen, behandelen, serveren en genieten van een wijn.
Non-fictie
Nederlands | 463 pagina's | BBNC uitgevers, Amersfoort | 2024
Gedrukt boek
Vis
Een boek vol verrukkelijke visgerechten, waarin uiteraard de schaal- en schelpdieren niet ontbreken. Over het algemeen zijn ze snel klaar en is de bereiding eenvoudig. Tegelijkertijd zijn de gerechten vaak heel verrassend en dat heeft natuurlijk alles te maken met het geheim van lekker koken: het goed combineren van de juiste ingrediënten. * Lekker, makkelijk én snel klaar! * Ingrediënten overal te krijgen * alles getest: 'de recepten lukken altijd' * van klassiek tot trendy Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 6,5 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009
E-book
Nigella Lawson Hoe te eten
Non-fictie
Nederlands | 526 pagina's | Contact, Amsterdam [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Corine van Dijk Van Dijk & Co
culinaire avonturen van een radioduo
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Mo'Media, Tilburg | 1998
Gedrukt boek
Henk Raaff Van de combuis
Non-fictie
Nederlands | 23 pagina's | Rotaform, [Lelystad] | 1998
Gedrukt boek
Kookkunst
oude recepten & hedendaagse kunst uit Zeeland
Non-fictie
Nederlands | 116 pagina's | Decreet, Middelburg [etc.] | 1998
Gedrukt boek
Johannes van Dam Twee handen op één buik
bellettrie en gastronomie bij Nijgh & Van Ditmar; met een keuze uit historische recepten voor de feestdagen
Non-fictie
Nederlands | 29 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 1998
Gedrukt boek
Van piepers tot pasta
recepten voor en door 3 generaties
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Van den Bergh Foods, Rotterdam | 1998
Gedrukt boek
Peter Klosse Smaak
Richtlijnen voor mogelijke combinaties van wijnen en gerechten.
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Tirion, Baarn | 1998
Gedrukt boek
Inmerc Licht, gezond & lekker
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Inmerc, Wormer | 2002
Gedrukt boek
Irene van Blommestein Lekker hartig
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Inmerc, Wormer | 2002
Gedrukt boek
Anne Scheepmaker Praten met volle mond
culinaire overpeinzingen, trends en tips
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | De Bijenkorf, Amsterdam | 1998
Gedrukt boek
Receptenleer
technieken en processen
Het principe van de voedselbereiding, waarin technieken en scheikundige processen worden uiteengezet, waarna de afzonderlijke gerechten ieder in een apart hoofdstuk worden behandeld.
Non-fictie
Nederlands | 292 pagina's | Intro, Baarn | 1998
Gedrukt boek
Joost Elffers Spelen met pompoenen
Ideeën in woord en beeld voor het benutten van pompoenen als decoratie, gevolgd door een aantal recepten.
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Terra, Warnsveld | 1998
Gedrukt boek
Felix Alen Feestelijk koken
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Lannoo, Tielt | 1998
Gedrukt boek
Redactie Nouveau Nouveau culinair feestdagenboek
Non-fictie
Nederlands | 111 pagina's | Tirion, Baarn | 1998
Gedrukt boek
Albert Heijn De nieuwe kijk op koken
het boek van Albert Heijn op de keuken van de toekomst; basistechnieken, stap-voor-stapfoto's en originele recepten voor het nieuwe koken
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Albert Heijn, Zaandam | 1998
Gedrukt boek
Ruth Bombosch Casanova à la carte
een culinaire biografie
Biografische schets van de Venetiaanse schrijver en avonturier (1725-1798), met enkele van zijn favoriete recepten.
Non-fictie
Nederlands | 176 pagina's | Donker, Rotterdam | 1999
Gedrukt boek
Libelle winterboek
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | VNU Tijdschriften, [Hoofddorp] | 1998
Gedrukt boek
Hugo Arnold Feestelijk buiten eten
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 1999
Gedrukt boek