Zoekresultaten
Resultaat 1 - 6 (van 6)
Ed McCarthy | Mary Ewing-Mulligan Wijn voor dummies®
Beschrijving van de bekendste wijnen uit de belangrijkste wijnlanden en het kiezen, behandelen, serveren en genieten van een wijn.
Non-fictie
Nederlands | 463 pagina's | BBNC uitgevers, Amersfoort | 2024
Gedrukt boek
Nigella Lawson Hoe te eten
Non-fictie
Nederlands | 526 pagina's | Contact, Amsterdam [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Vis
Een boek vol verrukkelijke visgerechten, waarin uiteraard de schaal- en schelpdieren niet ontbreken. Over het algemeen zijn ze snel klaar en is de bereiding eenvoudig. Tegelijkertijd zijn de gerechten vaak heel verrassend en dat heeft natuurlijk alles te maken met het geheim van lekker koken: het goed combineren van de juiste ingrediënten. * Lekker, makkelijk én snel klaar! * Ingrediënten overal te krijgen * alles getest: 'de recepten lukken altijd' * van klassiek tot trendy Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's (ePub2, 6,5 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009
E-book
Inmerc Licht, gezond & lekker
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Inmerc, Wormer | 2002
Gedrukt boek
Irene van Blommestein Lekker hartig
Non-fictie
Nederlands | 93 pagina's | Inmerc, Wormer | 2002
Gedrukt boek
Janny de Moor Arabisch kookboek
de keuken van 1001 nacht
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2007
Gedrukt boek