Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 27)
Henning Seehusen Keukenkruiden van A tot Z
Non-fictie
Nederlands | 118 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Jamie Oliver Happy days met the naked chef
Non-fictie
Nederlands | 317 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Susan Herrmann Loomis Rue Tatin
wonen en koken in een Frans stadje
De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole de Cuisine en dompelde zich onder in de Franse keuken en cultuur. Verliefd op het Franse leven besloot ze een vervallen huis op te knappen in Louviers, een van de schilderachtigste stadjes van Normandië. Susan neemt in haar memoires de lezer mee naar een wereld waar tradities en vriendschappen worden gekoesterd, en waar eten een centrale plaats inneemt....
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's (ePub2, 1,2 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014
E-book
Steven Raichlen Vegetarische BBQ
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2017
Gedrukt boek
Steven Raichlen Vegetarisch barbecueën
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Karakter Uitgevers, Uithoorn | 2010
Gedrukt boek
Jenni Fleetwood Minibijbel stoof- en ovenschotels
van snelle eenpansgerechten tot exclusieve stoofschotels en römertopfgerechten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2013
Gedrukt boek
Clara ten Houte de Lange Holland
De lékkerste traditionele gerechten: beroemde borrelhapjes, onvervalste Hollandse taarten, eerlijke stoofschotels, smeuïge stamppotten en toetjes die 'vroeger'al favoriet waren. In kook ook Holland is het beste van vroeger gecombineerd met het lekkerste van nu. De klassiekers zijn slanker en voorzien van spannende variaties met 'nieuwe'verkrijgbare ingrediënten. Een modern kookboek met heerlijke, herkenbare en gevarieerde gerechten! * Lekker, makkelijk én snel klaar! * Ingrediënten overal te...
Non-fictie
Nederlands | 163 pagina's (ePub2, 6,6 MB) | Inmerc, Utrecht | 2009
E-book
Emi Kazuko | Yasuko Fukuoka De Japanse keuken
tradities, technieken, ingrediënten, recepten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Emi Kazuko Minibijbel Japanse keuken
traditionele gerechten uit de Japanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2012
Gedrukt boek
Nigella Lawson Nigella bijt
Non-fictie
Nederlands | 253 pagina's | Contact, Amsterdam [etc.] | 2006
Gedrukt boek
Osteria recepten
545 Slow-Food gerechten uit de regionale keuken; een culinaire reisgids langs de beste Slow Food osteria's van Italië
Non-fictie
Nederlands | 461 pagina's | Novecento, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek
Erica Bänziger Het gouden honing boek
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2005
Gedrukt boek
Steven Raichlen Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ
Non-fictie
Nederlands | 334 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2017
Gedrukt boek
Steven Raichlen Fantastische vleesrecepten voor een culinaire BBQ
Non-fictie
Nederlands | 334 pagina's | [Karakter Uitgevers B.V.], [Uithoorn] | 2015
Gedrukt boek
Steven Raichlen Culinair barbecueën
Non-fictie
Nederlands | 496 pagina's | Karakter, Uithoorn | 2009
Gedrukt boek
Erica Bänziger Het gouden olijfolie boek
Non-fictie
Nederlands | 120 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2005
Gedrukt boek
Barbara Segall Een handvol kruiden
tuinieren, koken en decoreren
Non-fictie
Nederlands | 127 pagina's | Terra, Warnsveld | 2005
Gedrukt boek
Ray McVinnie Basisrecepten
eigentijds koken met stijl en variatie
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2004
Gedrukt boek