Zoekresultaten
Resultaat 1 - 5 (van 5)
Susan Herrmann Loomis Rue Tatin
wonen en koken in een Frans stadje
De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole de Cuisine en dompelde zich onder in de Franse keuken en cultuur. Verliefd op het Franse leven besloot ze een vervallen huis op te knappen in Louviers, een van de schilderachtigste stadjes van Normandië. Susan neemt in haar memoires de lezer mee naar een wereld waar tradities en vriendschappen worden gekoesterd, en waar eten een centrale plaats inneemt....
Non-fictie
Nederlands | 229 pagina's (ePub2, 1,2 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014
E-book
Emi Kazuko | Yasuko Fukuoka De Japanse keuken
tradities, technieken, ingrediënten, recepten
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Emi Kazuko Minibijbel Japanse keuken
traditionele gerechten uit de Japanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 264 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2012
Gedrukt boek
Osteria recepten
545 Slow-Food gerechten uit de regionale keuken; een culinaire reisgids langs de beste Slow Food osteria's van Italië
Non-fictie
Nederlands | 461 pagina's | Novecento, Amsterdam | 2017
Gedrukt boek