Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 10 (van 10)

Filteren

  • Susan Herrmann Loomis Rue Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse studente Susan arriveerde in Parijs met een koffer en een droom om kok te worden. Ze volgde de befaamde opleiding aan de Varenne Ecole de Cuisine en dompelde zich onder in de Franse keuken en cultuur. Verliefd op het Franse leven besloot ze een vervallen huis op te knappen in Louviers, een van de schilderachtigste stadjes van Normandië. Susan neemt in haar memoires de lezer mee naar een wereld waar tradities en vriendschappen worden gekoesterd, en waar eten een centrale plaats inneemt....

    Non-fictie

    Nederlands | 229 pagina's (ePub2, 1,2 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Emi Kazuko | Yasuko Fukuoka De Japanse keuken

    tradities, technieken, ingrediënten, recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2022

    Gedrukt boek

  • Emi Kazuko Minibijbel Japanse keuken

    traditionele gerechten uit de Japanse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 264 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2012

    Gedrukt boek

  • Sam Clark Moro

    het kookboek van de zuid-mediterrane keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 287 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2002

    Gedrukt boek

  • Osteria recepten

    545 Slow-Food gerechten uit de regionale keuken; een culinaire reisgids langs de beste Slow Food osteria's van Italië

    Non-fictie

    Nederlands | 461 pagina's | Novecento, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Fokkelien Dijkstra Surinaams kookboek

    Non-fictie

    Nederlands | 328 pagina's | Verba, Soest | 2008

    Gedrukt boek

  • Studio Imago De complete mediterrane keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 304 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2006

    Gedrukt boek

  • Sophie Braimbridge De complete keuken van... Italië

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | De Lantaarn, Soest | 2005

    Gedrukt boek

  • Matthias Brendel Kreeft

    Non-fictie

    Nederlands | 111 pagina's | Schuyt, Haarlem | 2002

    Gedrukt boek

  • Hideo Dekura Sushi & sashimi, teriyaki & tempura

    eigentijdse recepten uit de Japanse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | BZZTôH, 's-Gravenhage | 2002

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2001
  • Verwijder Keukens

Type

  1. Gedrukt boek9
  2. E-book1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Basiskookboeken2

Auteur

  1. Emi Kazuko2
  2. Fokkelien Dijkstra1
  3. Hideo Dekura1
  4. Matthias Brendel1
  5. Sam Clark1
  6. Sophie Braimbridge1
  7. Studio Imago1
  8. Susan Herrmann Loomis1
  9. Yasuko Fukuoka1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken