Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 20 (van 20)

Filteren

  • Joyce Huisman Kokkies!

    Recepten voor allerlei gerechten, voorzien van veel kleurenfoto's. Ook wordt iets verteld over de ingrediënten. Vanaf ca. 9 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 119 pagina's | Het Nederlands Zuivelbureau, [Rijswijk] | 2002

    Gedrukt boek

  • Jamie Oliver Jamie

    de basis van het koken

    Non-fictie

    Nederlands | 333 pagina's | Culinaire boekerij, Utrecht | 2002

    Gedrukt boek

  • Jamie Oliver De basis van het koken

    Non-fictie

    Nederlands | 333 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2010

    Gedrukt boek

  • Kookboekhandel Jammie!

    een jong kookboek

    Recepten voor 12- tot 20-jarigen verzameld ter gelegenheid van het vijfentwintigjarig bestaan van de Amsterdamse Kookboekhandel.

    Non-fictie

    Nederlands | 127 pagina's | Terra, Warnsveld | 2002

    Gedrukt boek

  • Kate West De heksenketel

    klassieke formules en recepten voor moderne heksen

    Werkboek voor de moderne heks met veel informatie, recepten en oude wijsheden.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Archipel, Amsterdam [etc.] | 2002

    Gedrukt boek

  • Cecile Thijssen Lekkere etentjes thuis

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2002

    Gedrukt boek

  • Jill Dupleix Totally simple food

    Non-fictie

    Nederlands | 368 pagina's | Fontaine, 's-Graveland | 2007

    Gedrukt boek

  • Eenvoudig en gezond!

    meer dan 175 uitgeteste recepten voor gezonde gerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's | Atrium, [Rijswijk] | 2003

    Gedrukt boek

  • Het kookboek

    meer dan 250 klassieke en moderne recepten binnen ieders bereik

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2003

    Gedrukt boek

  • Marc Declercq Singleskookboek

    Non-fictie

    Nederlands | 96 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2002

    Gedrukt boek

  • Michele Cranston De party keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Sanoma, Hoofddorp | 2002

    Gedrukt boek

  • Bill Granger Man in de keuken

    Recepten voor ontbijten, lunches, theetijd en diner van de Australische kok.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Terra, Houten | 2013

    Gedrukt boek

  • Gary Rhodes Smaken van de seizoenen

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Fontaine, Abcoude | 2003

    Gedrukt boek

  • Donna Hay Modern classics

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Sanoma, Hoofddorp | 2003

    Gedrukt boek

  • Sarah Banbery Lekker eten voor luie dagen

    Non-fictie

    Nederlands | 96 pagina's | Terra, Warnsveld | 2002

    Gedrukt boek

  • Jonah Kahn Eetymologie

    de oorsprong van gerechten en ingrediënten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2002

    Gedrukt boek

  • Michel Roux Only the best

    topgerechten voor thuis

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Tirion, Baarn | 2002

    Gedrukt boek

  • Lesley Waters Koken

    basisvaardigheden en heerlijke recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Atrium, Alphen aan den Rijn | 2002

    Gedrukt boek

  • Marleen De Naeyer Vrienden vragen

    verrassende culinaire ontmoetingen

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Lannoo, Tielt | 2002

    Gedrukt boek

  • Albert Heijn Bakken

    dat doe je lekker zelf

    Zelf wentelteefjes, bikburgers, sapperdeflappen en nog veel meer maken? Stap voor stap worden recepten voor bakken in de koekenpan of oven uitgelegd. Met kleurenfoto's van de gerechten en daarbij allerlei leuke weetjes. Met hulp vanaf ca. 6 jaar, zelfstandig vanaf ca. 8 jaar.

    Fictie

    Nederlands | 48 pagina's | Albert Heijn, Zaandam | 2002

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2002
  • Verwijder Kookboeken
  • Verwijder Koken & Eten

Voor

  1. Jeugd3

Inhoud

  1. Non-fictie19
  2. Fictie1

Trefwoord

  1. Columns1
  2. Etymologie1
  3. Natuurgeneesmiddelen1
  4. Voedingsmiddelen1
  5. Wicca1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten20
    1. Basiskookboeken6
    2. Bekende Chefs1
  2. Reizen & Vrije Tijd1
  3. Filosofie & Religie1

Onderwerp: Jeugd

  1. Sport & Vrije tijd1

Auteur

  1. Jamie Oliver2
  2. Albert Heijn1
  3. Bill Granger1
  4. Cecile Thijssen1
  5. Donna Hay1
  6. Gary Rhodes1
  7. Jill Dupleix1
  8. Jonah Kahn1
  9. Joyce Huisman1
  10. Kate West1
  11. Kookboekhandel1
  12. Lesley Waters1
  13. M. Declercq1
  14. Marleen De Naeyer1
  15. Michel Roux1
  16. Michele Cranston1
  17. Sarah Banbery1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken