Zoekresultaten
Resultaat 1 - 11 (van 11)
Jamie Oliver Jamie
de basis van het koken
Non-fictie
Nederlands | 333 pagina's | Culinaire boekerij, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Hanbuckers Auberge Herborist
De chef-kok van Auberge De Herborist, een restaurant in de buurt van het Belgische Brugge, geeft, aan de hand van foto's, een beschrijving van zijn gerechten die, hoewel sober, van een uiterste verfijning zijn.
Non-fictie
Engels | Frans | Nederlands | 207 pagina's | Lannoo, Tielt, Warnsveld | 2002
Gedrukt boek
Hans van Wolde Uitzicht op inzicht
Restaurant Beluga
Beeld van het Maastrichtse restaurant; met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 155 pagina's | Stichting Kunstboek, Oostkamp | 2002
Gedrukt boek
Anne Iburg Alles over Olie & Azijn
Non-fictie
Nederlands | 299 pagina's | Rebo Productions, [Noordwijkerhout] | 2015
Gedrukt boek
Het kookboek
meer dan 250 klassieke en moderne recepten binnen ieders bereik
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2003
Gedrukt boek
Eenvoudig en gezond!
meer dan 175 uitgeteste recepten voor gezonde gerechten
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Atrium, [Rijswijk] | 2003
Gedrukt boek
Marc Declercq Singleskookboek
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | The House of Books, Vianen [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Marleen De Naeyer Vrienden vragen
verrassende culinaire ontmoetingen
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Lannoo, Tielt | 2002
Gedrukt boek
Jill Norman Kruiden & specerijen
Non-fictie
Nederlands | 336 pagina's | Van Dishoeck, Houten | 2003
Gedrukt boek
Jeroen Holla Kruiden
verse keukenkruiden, specerijen en smaakmakers en hun buitenlandse namen
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Kosmos-Z&K, Utrecht [etc.] | 2002
Gedrukt boek
Daniëlle Houbrechts Gekruid & geroerd
Non-fictie
Nederlands | 143 pagina's | Lannoo, Tielt | 2002
Gedrukt boek