Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 262)
Ghillie Başan De Marokkaanse keuken
hedendaagse kookkunst gebaseerd op oude tradities
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2013
Gedrukt boek
Nigella Lawson Voor altijd zomer
Non-fictie
Nederlands | 280 pagina's | Contact, Amsterdam [etc.] | 2006
Gedrukt boek
Andrea Claire Harte Smith Veilig voedsel
Vraagstukken over veilig en gezond voedsel komen in korte hoofdstukken met veel kleurenfoto's aan de orde. Daarbij wordt o.a. aandacht besteed aan productiedieren, hongersnood, dierziekten en genetisch gemodificeerd voedsel. Vanaf ca. 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 32 pagina's | Biblion Uitgeverij, Leidschendam | 2003
Gedrukt boek
Caroline Foley | Jill Nice | Marcus A. Webb De kruidenbijbel
zelf kruiden kweken en toepassen
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Librero, Kerkdriel | 2013
Gedrukt boek
Joyce Huisman Kokkies!
Recepten voor allerlei gerechten, voorzien van veel kleurenfoto's. Ook wordt iets verteld over de ingrediënten. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 119 pagina's | Het Nederlands Zuivelbureau, [Rijswijk] | 2002
Gedrukt boek
Mark Kurlansky Zout
een wereldgeschiedenis
Geschiedenis van de winning van en handel in zout, vanaf de vroegste tijden tot heden.
Non-fictie
Nederlands | 413 pagina's | Anthos, Amsterdam | 2002
Gedrukt boek
Mieke Vandamme Brood-je-gezond
Met behulp van vele kleurenillustraties wordt informatie gegeven over de geschiedenis, het gebruik en de productie van brood. Vanaf ca. 11 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 28 pagina's | Bakermat, [Mechelen] | 2002
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie
de basis van het koken
Non-fictie
Nederlands | 333 pagina's | Culinaire boekerij, Utrecht | 2002
Gedrukt boek
Angela Prins Patatje zwaardvis
het leukste kookboek voor kinderen
Recepten voor voorafjes, hoofd-en bijgerechten en toetjes. Met kleurenfoto's. Vanaf ca. 10 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Lemniscaat, Rotterdam | 2002
Gedrukt boek
Lucas Rosenblatt Koffie
geschiedenis, teelt, veredeling, recepten
Non-fictie
Nederlands | 141 pagina's | Fontaine Uitgevers, Abcoude | 2003
Gedrukt boek
Andrea Rausch | Brigitte Lotz Alles over kruiden
Non-fictie
Nederlands | 301 pagina's | Rebo Productions, [Noordwijkerhout] | 2015
Gedrukt boek
Wil Engels Vlaai en ander Limburgs gebak
Non-fictie
Nederlands | 155 pagina's | TIC, Maastricht | 2002
Gedrukt boek
Hilaire Walden Perfect conserveren
met meer dan 80 smakelijke recepten
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Fatma Büyükavsar Turks kookboek
Non-fictie
Nederlands | 221 pagina's | De Lantaarn b.v., Ede | 2016
Gedrukt boek
Jamie Oliver De basis van het koken
Non-fictie
Nederlands | 333 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Sara Lewis Kindertaarten
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2005
Gedrukt boek
Mark Kurlansky Zout
een wereldgeschiedenis
Geschiedenis van de winning van en handel in zout, vanaf de vroegste tijden tot heden.
Non-fictie
Nederlands | ePub2, 9,2 MB | Ambo, Amsterdam | 2011
E-book
Jenni Fleetwood Wraps, crepes etc.
heerlijke, verrassende recepten in een 'jasje'
Non-fictie
Nederlands | 63 pagina's | Veltman, Utrecht | 2003
Gedrukt boek
Hervé This Chemie in de keuken
Wetenschappelijke experimenten en analyses van kookprocessen van de grondlegger van de moleculaire gastronomie.
Non-fictie
Nederlands | 228 pagina's | Veen Magazines, Diemen | 2008
Gedrukt boek
Titi Koolsbergen Vechten met gerechten tegen Candida en ME
voedingswijzer, recepten en adviezen
Non-fictie
Nederlands | 144 pagina's | Schuyt, Haarlem | 2002
Gedrukt boek