Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 5 (van 5)

Filteren

  • Onno Kleyn Mijn Frankrijk

    verhalen & recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 336 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, [Amsterdam] | 2021

    Gedrukt boek

  • Susan Herrmann Loomis Tarte Tatin

    het goede leven in Normandie

    Samen met haar man en twee kinderen vestigt de Amerikaanse chef-kok Susan Herrmann Loomis zich in Louviers. Susan geniet volop van het Franse leven, met name van de levendige dorpsmarkt. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Tarte Tatin beschrijft ze levendig hoe ze aan Rue Tatin haar kookschool opricht en met vallen en opstaan haar weg vindt. Vanzelfsprekend bevat Tarte Tatin vele tongstrelende recepten! `Yesterday Julia today Susan Zester `Betoverend,...

    Non-fictie

    Nederlands | 268 pagina's (ePub2, 1,1 MB) | NBC - Orlando, Amsterdam | 2014

    E-book

  • Judy Bastyra | Becky Johnson Minibijbel Thaise keuken

    pittige en exotische recepten uit Thailand

    Non-fictie

    Nederlands | 264 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2012

    Gedrukt boek

  • Stuart Walton De cocktailbijbel

    de heerlijkste drankjes met gedistilleerd, likeur, wijn, bier en frisdrank

    Verzameling van meer dan zeshonderd recepten voor cocktails, zowel met als zonder alcohol.

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2022

    Gedrukt boek

  • William Black Al dente

    de reizen van een gastronoom in Italië

    De auteur beschrijft zijn reizen naar Italië, waar hij op zoek gaat naar zijn persoonlijke Italiaanse herkomst en naar de authentieke Italiaanse keuken.

    Non-fictie

    Nederlands | 320 pagina's | Het Spectrum, Utrecht | 2004

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2003
  • Verwijder tijd
  • Verwijder Keukens

Type

  1. Gedrukt boek4
  2. E-book1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten5
    1. Basiskookboeken2
    2. Drankboeken1
  2. Reizen & Vrije Tijd1

Auteur

  1. Becky Johnson1
  2. Judy Bastyra1
  3. Onno H. Kleyn1
  4. Stuart Walton1
  5. Susan Herrmann Loomis1
  6. William Black1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken