Zoekresultaten
Resultaat 1 - 7 (van 7)
Amanda Grant De zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf!
Stapsgewijs worden Italiaanse recepten voor pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes uitgelegd. Met kleurentekeningen en grote kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Francis van Arkel Kerstmenu's
smakelijke en feestelijke 5-gangenmenu's
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Veltman, Utrecht | 2009
Gedrukt boek
De zilveren lepel voor kinderen
de lekkerste Italiaanse gerechten maak je zelf
Maak net als de Italianen pizza's, pasta's, risotto, salades en toetjes. Stapsgewijze uitleg met kleine kleurentekeningen en kleurenfoto's. Vanaf ca. 9 t/m 13 jaar; met hulp vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 99 pagina's | Spectrum, Houten | 2015
Gedrukt boek
Ghillie Başan De Libanese keuken
tradities, ingrediënten, smaken, technieken, 80 klassieke recepten
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2010
Gedrukt boek
Judith Fertig 500 Mexicaanse gerechten
heerlijke authentieke en nieuwe gerechten
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2010
Gedrukt boek
Tom Vandenberghe Bangkok street food
koken en reizen in Thailand
Non-fictie
Nederlands | 215 pagina's | Lannoo, Tielt | 2015
Gedrukt boek
Peter Kuruvita Serendip
een culinaire ontdekkingstocht door Sri Lanka
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Fontaine, 's-Graveland | 2010
Gedrukt boek