Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 332)
Abigail Wheatley Het grote kookboek voor kinderen
Kookboek voor jonge koks vol toegankelijke recepten voor bv. guacamole, zelfgemaakte pasta, gegrilde fruitspiesjes en tomatentaartjes. Onder begeleiding vanaf ca. 7 jaar, zelf koken vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2014
Gedrukt boek
Yvette van Boven Home Made
Non-fictie
Nederlands | 429 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Karin Luiten Het grote zónder pakjes & zakjes kookboek
Non-fictie
Nederlands | 249 pagina's | Nieuw Amsterdam, [Amsterdam] | 2015
Gedrukt boek
Bouwina de Ridder IJs!
IJs heb je in allerlei soorten. Wist je dat dieren soms ook ijs eten? Prentvertelling met grote kleurenfoto's en -tekeningen. Voorlezen vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Noordhoff, Groningen [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie in 30 minuten
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Nancy Dickmann Melk en kaas
Waar komt melk vandaan? Wat kun je van melk maken? Grote kleurenfoto's met een of twee regels tekst. Onder begeleiding vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 25 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2012
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie's reizen
Italië, Spanje, Griekenland, Marokko, Zweden, Frankrijk; klassieke gerechten met een twist geïnspireerd door mijn reizen
Non-fictie
Nederlands | 359 pagina's | Kosmos, Utrecht [etc.] | 2011
Gedrukt boek
Jakob van Sonderen Vis
Non-fictie
Nederlands | 16 pagina's | Noordhoff Uitgevers, Groningen [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Ilja Gort De nieuwe wijnsurvivalgids
wijnboek voor bierdrinkers
Gids voor de beginnende wijnliefhebber.
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's | Gort Publishers, [Amsterdam] | 2024
Gedrukt boek
Nancy Dickmann Granen en zaden
Wat zijn granen? Waarom zijn granen goed voor je? Grote kleurenfoto's met een of twee regels tekst. Onder begeleiding vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 25 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2012
Gedrukt boek
Cees Holtkamp De banketbakker
Non-fictie
Nederlands | 324 pagina's | De Kookboekhandel, [Amsterdam] | 2020
Gedrukt boek
Nancy McDougall Kids in de keuken
heerlijke recepten voor koken met kinderen
Stapsgewijze uitleg van 150 recepten van o.a. snacks, hoofdgerechten, toetjes en traktaties. Met uitleg over kooktermen, keukengerei en voedingsleer en kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 5 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Nancy Dickmann Vlees en eiwitten
Waar komt vlees vandaan? Waarom zijn eiwitten goed voor je? Grote kleurenfoto's met een of twee regels tekst. Onder begeleiding vanaf ca. 6 t/m 8 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 25 pagina's | Ars Scribendi Uitgeverij, Etten-Leur | 2012
Gedrukt boek
Ralph Moorman Het hormoonbalansdieet
de hormoonfactor 2
Kookboek om de hormonen in balans te brengen en daarmee een ideaal gewicht te bereiken.
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's | CocoBooks, Amsterdam | 2015
Gedrukt boek
Yotam Ottolenghi Plenty
groente genoeg om héél lekker te koken
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2013
Gedrukt boek
Nancy McDougall Mini kinderkookbijbel
heerlijke recepten voor koken met kinderen van 5 tot 12 jaar
Stapsgewijze uitleg van 150 recepten van o.a. snacks, hoofdgerechten, toetjes en traktaties. Met uitleg over kooktermen, keukengerei en voedingsleer en kleurenfoto's. Onder begeleiding vanaf ca. 5 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2014
Gedrukt boek
Yotam Ottolenghi Plenty
groente genoeg om héél lekker te koken
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Fontaine, 's-Graveland | 2011
Gedrukt boek
Donna Hay Fast, fresh, simple
160+ snelle recepten, verse smaken en simpele achter-de-handjes voor elke dag en iedere gelegenheid
Non-fictie
Nederlands | 206 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Melanie Joy Waarom we van honden houden, varkens eten en koe dragen
een introductie in carnisme
Kritische beschouwing over het eten van vlees, eieren en zuivelproducten door de mens.
Non-fictie
Nederlands | 247 pagina's | Noordboek, Gorredijk | 2021
Gedrukt boek
Sylvia Witteman Koken met Sylvia Witteman
de beste recepten & een beginselverklaring
Non-fictie
Nederlands | 528 pagina's | De Arbeiderspers, Amsterdam [etc.] | 2010
Gedrukt boek