Zoekresultaten
Resultaat 1 - 7 (van 7)
Robert Quinn Food around the world
Lees over voedsel van over de hele wereld. Met aandacht voor de oorsprong van bepaalde producten, nationale gerechten en oogstfeesten. Met kleurenillustraties, opdrachten en een cd. Vanaf ca. 11 tot 14 jaar.
Non-fictie
Engels | 56 pagina's | Oxford University Press, Oxford [etc.] | 2010
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie does... Spain, Italy, Sweden, Morocco, Greece, France
easy twists on classic dishes inspired by my travels
Non-fictie
Engels | 359 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, London | 2010
Gedrukt boek
David Chang | Peter Meehan Momofuku
Non-fictie
Engels | 303 pagina's | Absolute Press, London | 2010
Gedrukt boek
Julia Adams Meat, fish and eggs
Informatie over de voedselgroepen, welk eten goed voor je is en waarom en over hoe je aan eten komt. Met veel paginagrote kleurenfoto's. Samen bekijken vanaf ca. 4 jaar, zelf lezen vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Engels | 24 pagina's | Wayland, London | 2010
Gedrukt boek
Ani Phyo Ani's raw food essentials
Engels | 323 pagina's | Da Capo, Cambridge, Mass | 2010
Gedrukt boek
The Slow Food dictionary to Italian regional cooking
Non-fictie
Engels | 575 pagina's | Slow Food Editore, Bra | 2010
Gedrukt boek
Laurelynn G. Martin Growing tasty tropical plants, in any home, anywhere
Non-fictie
Engels | 159 pagina's | Storey Publishing, North Adams, MA | 2010
Gedrukt boek