Zoekresultaten
Resultaat 1 - 8 (van 8)
Bee Wilson Consider the fork
a history of how we cook and eat
Non-fictie
Engels | 404 pagina's | Penguin Books, London | 2013
Gedrukt boek
Linda Lau Anusasananan | Alan Lau The Hakka cookbook
Chinese soul food from around the world
Engels | 293 pagina's | University of California Press, Berkeley | 2012
Gedrukt boek
Del Sroufe Forks over knives
the cookbook; over 300 recipes for plant-based eating all through the year
Engels | 319 pagina's | The Experiment, New York | 2012
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie's 15 minute meals
Non-fictie
Engels | 287 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, London | 2012
Gedrukt boek
Élisabeth de Feydeau From Marie Antoinette's garden
an eighteenth-century horticultural album
Reconstructie van de tuin die de Franse koningin Marie Antoinette (1755-1793) liet aanleggen bij Versailles.
Non-fictie
Engels | 239 pagina's | Flammarion, Paris | 2013
Gedrukt boek
Judy Gelman | Vicki Levy Krupp The book club cookbook
recipes and food for thought from your book club's favorite books and authors
Kookboek met recepten die figureren in ongeveer 100 bekende boeken uit de wereldliteratuur waaronder: The age of innocence, The Kiterunner, To kill a mockingbrd, Jane Eyre, The help, The hours, Atonement, Chocolat, Disgrace, Life of Pi, Harry Potter en The devil wears Prada
Non-fictie
Engels | 489 pagina's | Jeremy P. Tarcher/Penguin, New York | 2012
Gedrukt boek
Talya Lutzker The ayurvedic vegan kitchen
finding harmony through food
Non-fictie
Engels | 183 pagina's | Book Publishing Company, Summertown, Tennessee | 2012
Gedrukt boek
Russell Norman Polpo
a Venetian cookbook (of sorts)
Recepten voor kleine hapjes, gevolgd door recepten voor brood, vis, vlees, groente, nagerechten en (klassieke) drankjes, waarvoor Russel Norman van restaurant Polpo in Londen, werd geïnspireerd tijdens zijn vele bezoeken aan bars en eethuisjes in Venetië.
Engels | 319 pagina's | Bloomsbury, London, New Delhi, New York, Sydney | 2012
Gedrukt boek