Zoekresultaten
Resultaat 1 - 8 (van 8)
Marc Kregting Koffie
een doeboek
Wetenswaardigheden over de bereiding, consumptie en literatuur van en over koffie.
Non-fictie
Engels | Nederlands | 397 pagina's | Wereldbibliotheek, Amsterdam | 2013
Gedrukt boek
Jiehong Zhou | Shaosheng Jin Food safety management in China
a perspective from food quality control system
Engels | 228 pagina's | World Scientific, Singapore | 2013
Gedrukt boek
Michael Moss Salt, sugar, fat
how the food giants hooked us
De voedingsindustrie maakt volgens de auteur heel bewust gebruik van het verslavende effect van junkfood om mensen dit zoveel mogelijk te laten kopen.
Non-fictie
Engels | 449 pagina's | WH Allen, [London] | 2013
Gedrukt boek
Roger Barth The chemistry of beer
the science in the suds
Na een introductie in de geschiedenis van bier en bier brouwen wordt een chemische analyse gegeven van de ingrediënten van bier en het bier brouwen.
Engels | 330 pagina's | Wiley, Hoboken, New Jersey | 2013
Gedrukt boek
Zhu LI Stories in the Chinese Menu
Engels | 254 pagina's | Zhejiang gong shang da xue chu ban she, Hangzhou | 2013
Gedrukt boek
Courtney Dial Whitmore Frostings
Recepten voor het decoreren van voornamelijk kleine cakejes.
Non-fictie
Engels | 95 pagina's | Gibbs Smith, Layton, Utah | 2013
Gedrukt boek
Daniel Serra An early meal
a Viking age cookbook & culinary Odyssey
Engels | 192 pagina's | ChronoCopia Publishing, Furulund | 2013
Gedrukt boek