Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 18 (van 18)

Filteren

  • Nadia Zerouali Melk & dadels

    100 geheime recepten van Marokkaanse moeders

    Kookboek met gerechten en verhalen van 20 Marokkaanse moeders. De recepten in dit boek zijn via een mondelinge traditie van generatie op generatie overgedragen.

    Non-fictie

    Nederlands | 295 pagina's | [ROSE stories BV], [Amsterdam] | 2014

    Gedrukt boek

  • Claudia Roden De smaken van Italië

    Non-fictie

    Nederlands | 432 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Rebecca Seal De Griekse eilanden

    moderne recepten uit de Griekse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2015

    Gedrukt boek

  • Abdelkader Benali Casa Benali

    het Marokkaanse huis-tuin-en-keukenkookboek

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Greg Malouf | Lucy Malouf Vegarabia

    vegetarische recepten uit het Midden-Oosten

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015

    Gedrukt boek

  • Sabrina Ghayour Persiana

    recepten uit het Midden-Oosten & verder

    Non-fictie

    Nederlands | 239 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2014

    Gedrukt boek

  • Meera Sodha Made in India

    recepten uit een Indiaas familiearchief

    Recepten uit India met vis, vlees en ook veel vegetarische gerechten, duidelijk beschreven voor zowel beginners als gevorderden met instructieve foto-series.

    Non-fictie

    Nederlands | 319 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2015

    Gedrukt boek

  • Tony Kitous | Dan Lepard Comptoir Libanais Express

    Non-fictie

    Nederlands | 280 pagina's | Terra, Houten | 2016

    Gedrukt boek

  • Janny de Moor | Nico de Rooij | Albert Tielemans Vorstelijk tafelen in Nederland

    onze vaderlandse kookgeschiedenis

    Overzicht van de culinaire ontwikkeling in Nederland vanaf het begin van de jaartelling, met recepten van vorstelijke gerechten en 150 andere gerechten uit de Nederlandse kookgeschiedenis

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | [Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst], [Heemstede] | 2014

    Gedrukt boek

  • Valentina Harris 500 tajinegerechten

    heerlijke recepten voor klassieke en eigentijdse tajinegerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2015

    Gedrukt boek

  • Paul Wilson Cantina Mexicana

    de rijkdom van de Mexicaanse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 319 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015

    Gedrukt boek

  • Mathilde Dekker-Versprille Zeeuws zoet

    zoete Zeeuwse gerechten van vroeger en nu

    Non-fictie

    Nederlands | 96 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, Goes | 2014

    Gedrukt boek

  • Karen Groeneveld Kookboek van de Achterhoek

    poddik, garstensoep en andere streekgerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 80 pagina's | Het Zwarte Schaap, [Zutphen] | 2014

    Gedrukt boek

  • Massimo Bottura De kunst van de Italiaanse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 301 pagina's | Terra, Houten | 2014

    Gedrukt boek

  • Mariska van Vondelen Het Delftsch kookboek

    de Delftse eetcultuur door de eeuwen heen

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Mariska van Vondelen, [Delft] | 2014

    Gedrukt boek

  • Nadia Zerouali Melk & dadels

    100 geheime recepten van Marokkaanse moeders

    Non-fictie

    Nederlands | 295 pagina's | ROSE stories BV, Amsterdam | 2014

    Gedrukt boek

  • Fiona Taïeb Ceviche

    uit de Peruaanse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 70 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2014

    Gedrukt boek

  • Claartje Lindhout The Dutch kitchen

    Non-fictie

    Engels | 73 pagina's | Becht, Haarlem | 2014

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2014
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Keukens

Onderwerp: Volwassenen

  1. Basiskookboeken1
  2. Vegetarisch1

Auteur

  1. Nadia Zerouali2
  2. Abdelkader Benali1
  3. Albert Tielemans1
  4. Claartje Lindhout1
  5. Claudia Roden1
  6. Dan Lepard1
  7. Fiona Taïeb1
  8. Greg Malouf1
  9. Janny de Moor1
  10. Karen Groeneveld1
  11. Lucy Malouf1
  12. Mariska van Vondelen1
  13. Massimo Bottura1
  14. Mathilde Dekker-Versprille1
  15. Meera Sodha1
  16. Nico de Rooij1
  17. Paul Wilson1
  18. Rebecca Seal1
  19. Sabrina Ghayour1
  20. Tony Kitous1
  21. Valentina Harris1

Taal

  1. Nederlands17
  2. Engels1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken