Zoekresultaten
Resultaat 1 - 18 (van 18)
Nadia Zerouali Melk & dadels
100 geheime recepten van Marokkaanse moeders
Kookboek met gerechten en verhalen van 20 Marokkaanse moeders. De recepten in dit boek zijn via een mondelinge traditie van generatie op generatie overgedragen.
Non-fictie
Nederlands | 295 pagina's | [ROSE stories BV], [Amsterdam] | 2014
Gedrukt boek
Claudia Roden De smaken van Italië
Non-fictie
Nederlands | 432 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Rebecca Seal De Griekse eilanden
moderne recepten uit de Griekse keuken
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2015
Gedrukt boek
Abdelkader Benali Casa Benali
het Marokkaanse huis-tuin-en-keukenkookboek
Non-fictie
Nederlands | 240 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Greg Malouf | Lucy Malouf Vegarabia
vegetarische recepten uit het Midden-Oosten
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Sabrina Ghayour Persiana
recepten uit het Midden-Oosten & verder
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2014
Gedrukt boek
Meera Sodha Made in India
recepten uit een Indiaas familiearchief
Recepten uit India met vis, vlees en ook veel vegetarische gerechten, duidelijk beschreven voor zowel beginners als gevorderden met instructieve foto-series.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Tony Kitous | Dan Lepard Comptoir Libanais Express
Non-fictie
Nederlands | 280 pagina's | Terra, Houten | 2016
Gedrukt boek
Janny de Moor | Nico de Rooij | Albert Tielemans Vorstelijk tafelen in Nederland
onze vaderlandse kookgeschiedenis
Overzicht van de culinaire ontwikkeling in Nederland vanaf het begin van de jaartelling, met recepten van vorstelijke gerechten en 150 andere gerechten uit de Nederlandse kookgeschiedenis
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | [Stichting Ontwikkeling Nederlandse Kookkunst], [Heemstede] | 2014
Gedrukt boek
Valentina Harris 500 tajinegerechten
heerlijke recepten voor klassieke en eigentijdse tajinegerechten
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, [Utrecht] | 2015
Gedrukt boek
Paul Wilson Cantina Mexicana
de rijkdom van de Mexicaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2015
Gedrukt boek
Mathilde Dekker-Versprille Zeeuws zoet
zoete Zeeuwse gerechten van vroeger en nu
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, Goes | 2014
Gedrukt boek
Karen Groeneveld Kookboek van de Achterhoek
poddik, garstensoep en andere streekgerechten
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Het Zwarte Schaap, [Zutphen] | 2014
Gedrukt boek
Massimo Bottura De kunst van de Italiaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 301 pagina's | Terra, Houten | 2014
Gedrukt boek
Mariska van Vondelen Het Delftsch kookboek
de Delftse eetcultuur door de eeuwen heen
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Mariska van Vondelen, [Delft] | 2014
Gedrukt boek
Nadia Zerouali Melk & dadels
100 geheime recepten van Marokkaanse moeders
Non-fictie
Nederlands | 295 pagina's | ROSE stories BV, Amsterdam | 2014
Gedrukt boek
Fiona Taïeb Ceviche
uit de Peruaanse keuken
Non-fictie
Nederlands | 70 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2014
Gedrukt boek
Claartje Lindhout The Dutch kitchen
Non-fictie
Engels | 73 pagina's | Becht, Haarlem | 2014
Gedrukt boek