Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 20 (van 29)

Filteren

  • Manuel Wouters Gin & tonic

    around the world in 80 gins

    Overzicht van tachtig soorten gin en twintig soorten tonic, met aandacht voor de geschiedenis, destillatie, smaak en mixdrankjes.

    Non-fictie

    Engels | Nederlands | 267 pagina's | Njam!, [Schelle] | 2015

    Gedrukt boek

  • Matt Goulding Rice, noodle, fish

    deep travels through Japan's food culture

    Overzicht in woord en beeld van de eetcultuur in Japan.

    Engels | 327 pagina's | Harper Wave, New York, NY | 2015

    Gedrukt boek

  • Helmut Traitler | Birgit Coleman | Karen Hofmann Food industry design, technology and innovation

    Diepgaande studie over het ontwikkelen van nieuwe produkten in de voedingsmiddelenindustrie

    Engels | 292 pagina's | Wiley Blackwell, Hoboken | 2015

    Gedrukt boek

  • Ben Richardson Sugar

    Analyse van de suikerindustrie en de onder leiding van multinationals geproduceerde en geconsumeerde suiker en de gevolgen voor de consument.

    Engels | 244 pagina's | Polity, Cambrdige | 2015

    Gedrukt boek

  • Paul Freedman Culture, cuisine, cooking

    an East Java Peranakan memoir

    Non-fictie

    Engels | Indonesisch | Nederlands | 551 pagina's | Lecturis, Eindhoven | 2015

    Gedrukt boek

  • Mark Schatzker The dorito effect

    Verhandeling over de gevolgen van de manipulatie met smaakstoffen door de voedingsindustrie.

    Engels | 259 pagina's | Simon & Schuster, New York | 2015

    Gedrukt boek

  • Out of the jar

    crafted spirits & liqueurs

    Engels | 240 pagina's | Die Gestalten, Berlin | 2015

    Gedrukt boek

  • The Oxford companion to sugar and sweets

    Geïllustreerde encyclopedie van zoetwaren.

    Engels | 888 pagina's | Oxford University Press, Oxford | 2015

    Gedrukt boek

  • Q. Edward Wang Chopsticks

    a cultural and culinary history

    Culturele en culinaire geschiedenis van het eetstokje.

    Engels | 190 pagina's | Cambridge University Press, Cambridge | 2015

    Gedrukt boek

  • John Underwood | Pat Underwood Walk & eat Madeira

    Non-fictie

    Engels | 144 pagina's | Sunflower Books, London | 2015

    Gedrukt boek

  • Emma Kay The Georgian kitchen

    Engels | 282 pagina's | Amberley, Glouchestershire | 2015

    Gedrukt boek

  • The world's best brunches

    where to find them & how to make them

    Engels | 224 pagina's | Lonely Planet, Melbourne | 2015

    Gedrukt boek

  • Tarek Malouf The Hummingbird Bakery

    life is sweet

    Engels | 256 pagina's | Fourth Estate, London | 2015

    Gedrukt boek

  • Austin Bush Thailand from the source

    authentic recipes from the people that know the best

    Authentieke recepten van Thai.

    Engels | 271 pagina's | Lonely Planet, Footscray, Victoria | 2015

    Gedrukt boek

  • Carol Murphy Clyne | Vincent Clyne Modern buffet presentation

    Engels | 366 pagina's | Wiley, Hoboken, N.J | 2015

    Gedrukt boek

  • Gordon Rock A taste of China

    25 easy Chinese recipes

    Engels | 51 pagina's | [G. Rock], [USA] | 2015

    Gedrukt boek

  • Gan Zhirong Talking Chinese dishes

    a selection of recipes with live cooking show videos (QR-coded)

    Engels | 200 pagina's | China Intercontinental Press, Beijing | 2015

    Gedrukt boek

  • Carrie Solomon | Adrian Moore Inside chefs' fridges, Europe

    top chefs open their home refrigerators

    Veertig chef-koks uit Europa laten zien wat er bij hen thuis in de koelkast staat, gevolgd door een huisrecept.

    Engels | 326 pagina's | Taschen, Köln | 2015

    Gedrukt boek

  • Pierre Thiam | Jennifer Sit Senegal

    modern Senegalese recipes from the source to the bowl

    The Senegalese kitchen -- Snacks & street foods -- Vegetables -- Grains -- Seafood -- Meat -- Sweet things -- Drinks. Showcases the ingredients and techniques elemental to Senegalese cooking, the food producers at the heart of its survival, and the unique cultural and historical context it exists in. You ll meet local farmers, fishermen, humble food producers, and home cooks each with stories to tell and recipes to share and savor. You won t just be learning to make a few dishes, you ll learn about...

    Engels | 320 pagina's | Lake Isle Press, Inc, New York | 2015

    Gedrukt boek

  • Frederik van Oudenhoven | Jamila Haider With our own hands

    a celebration of food and life in the Pamir mountains of Afghanistan and Tadjikistan

    Fictie

    Engels | Perzisch (Farsi) | Tadzjieks | 688 pagina's | LM Publishers, Utrecht | 2015

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1 (actief)
  2. 2
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder Voedings- en genotmiddelen
  • Verwijder Engels

Voor

  1. Volwassenen28
  2. Jeugd1

Inhoud

  1. Non-fictie6
  2. Fictie1

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten4
  2. Technologie & Wetenschap1
  3. Mens & Maatschappij1

Auteur

  1. Adrian Moore1
  2. Aram van Beek1
  3. Austin Bush1
  4. Ben Richardson1
  5. Birgit Coleman1
  6. Carol Murphy Clyne1
  7. Carrie Solomon1
  8. Corey Lee1
  9. Duval Timothy1
  10. Emma Kay1
  11. Folayemi Brown1
  12. Frederik van Oudenhoven1
  13. Gan Zhirong1
  14. Gordon Rock1
  15. He Jianghong1
  16. Helmut Traitler1
  17. Hsiang Ju Lin1
  18. J. Kenji López-Alt1
  19. Jacob Fodio Todd1
  20. Jamīla Hāiydir1
  21. Jennifer Sit1
  22. John Underwood1
  23. Karen Hofmann1
  24. Li Yu1

Taal

  1. Nederlands2
  2. Chinese talen1
  3. Frans1
  4. Indonesisch1
  5. Perzisch (Farsi)1
  6. Tadzjieks1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken