Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 8 (van 8)

Filteren

  • Studio Room Heel Holland bakt kinderbakboek

    Bak een versierslang, citroencakejes of een circustent. Bevat recepten rond thema's als dierentuin, ridders en piraten en cijfers en letters. Met stapsgewijze uitleg en kleurenfoto's van de baksels. Vanaf ca. 7 t/m 12 jaar.

    Non-fictie

    Nederlands | 144 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    Gedrukt boek

  • Jamie Oliver Jamie's super food voor elke dag

    Non-fictie

    Nederlands | 309 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2015

    Gedrukt boek

  • Yotam Ottolenghi | Helen Goh Sweet

    Non-fictie

    Nederlands | 363 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Yotam Ottolenghi | Ramael Scully NOPI

    Vegetarische en niet-vegetarische gerechten van het Londense restaurant NOPI, die een mix zijn van smaken uit de mediterrane keuken en de keukens van het Midden-Oosten en het Verre Oosten.

    Non-fictie

    Nederlands | 331 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2015

    Gedrukt boek

  • Robèrt van Beckhoven Meer meesterlijk brood

    van brioche tot bijzondere broodjes

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's | Spectrum, Uitgeverij Unieboek|Het Spectrum bv, Houten | 2015

    Gedrukt boek

  • Ida de Haart SLA.

    taste the magic of veggies; een handboek voor plantfocused, gezond en bovenal geweldig lekker eten

    Non-fictie

    Nederlands | 231 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023

    Gedrukt boek

  • J. Kenji López-Alt The food lab

    better home cooking through science

    Engels | 958 pagina's | W.W. Norton & Company, New York, London | 2015

    Gedrukt boek

  • Corey Lee Benu

    Recepten van de van oorsprong Koreaanse chefkok die in San Francisco restaurant Benu runt.

    Engels | 244 pagina's | Phaidon, London | 2015

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2015
  • Verwijder Bekende Chefs

Voor

  1. Jeugd1

Inhoud

  1. Non-fictie6

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten8
    1. Bakboeken3
    2. Basiskookboeken2
    3. Dieet & Gezond1
    4. Keukens1
    5. Vegetarisch1
  2. Technologie & Wetenschap1
  3. Mens & Maatschappij1

Auteur

  1. Yotam Ottolenghi2
  2. Corey Lee1
  3. Helen Goh1
  4. Ida de Haart1
  5. J. Kenji López-Alt1
  6. Jamie Oliver1
  7. Ramael Scully1
  8. Robèrt van Beckhoven1
  9. Studio Room1

Taal

  1. Nederlands6
  2. Engels2

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken