Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 20 (van 22)

Filteren

  • Trine Hahnemann Scandinavisch comfort food

    familierecepten

    Non-fictie

    Nederlands | 287 pagina's | Terra, Houten | 2017

    Gedrukt boek

  • Denise Kortlever All-day bowls

    de allerlekkerste gerechten in een kom

    Non-fictie

    Nederlands | 173 pagina's | Spectrum, Houten | 2016

    Gedrukt boek

  • Amandip Uppal Basisboek India

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Becht, Haarlem | 2016

    Gedrukt boek

  • Meera Sodha Puur India

    130 vegetarische recepten voor elke dag

    Non-fictie

    Nederlands | 302 pagina's | Fontaine Uitgevers, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Tove Nilsson Ramen

    Japanse noedelsoep en bijgerechten

    Recepten voor Japanse noedelsoepen ('ramen') en bijgerechten.

    Non-fictie

    Nederlands | 152 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2016

    Gedrukt boek

  • Gustav Mandelmann Mandelmanns kookboek

    Non-fictie

    Nederlands | 239 pagina's | Cactusbooks, Kampen | 2017

    Gedrukt boek

  • Nel Schellekens | René Zanderink Nel

    van kop-tot-kont-chef; groente, fruit, van pit tot schil, vlees, natuur

    Non-fictie

    Nederlands | 254 pagina's | Terra, Houten | 2016

    Gedrukt boek

  • Sabrina Ghayour Sirocco

    spannende smaken uit het Midden-Oosten

    Non-fictie

    Nederlands | 239 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2016

    Gedrukt boek

  • Eleonora Galasso Verrukkelijk Rome

    authentieke en hedendaagse gerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 304 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Sevtap Yüce Turks tafelen

    streetfood en familierecepten

    Non-fictie

    Nederlands | 239 pagina's | Terra, Houten | 2017

    Gedrukt boek

  • José Pizarro Basque

    Spaanse recepten uit San Sebastián & omstreken

    Non-fictie

    Nederlands | 253 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2016

    Gedrukt boek

  • Denise Kortlever All-day bowls

    de allerlekkerste gerechten in een kom

    De allerlekkerste gerechten in een kom Licht, makkelijk en ontspannen; de bowl staat symbool voor een nieuwe manier van eten. Met de ruim 60 prachtig gefotografeerde recepten in All-day bowls is het de hele dag genieten! Het boek is geïnspireerd op de heerlijke recepten in een kom die Denise Kortlever over de hele wereld proefde. Van smoothiebowls met granola als ontbijt, rijk gevulde salades als lunch on the go tot waanzinnige burritobowls bij het diner. Of heerlijk onvervalst comfort food voor...

    Non-fictie

    Nederlands | 176 pagina's (ePub2, 55 MB) | Spectrum, Houten | 2016

    E-book

  • Stephan Mitsch Recepten uit Barcelona

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Mounir Toub Mijn Arabische keuken

    Mounirs liefde voor de Arabische keuken is hem letterlijk met de paplepel ingegoten. Hoewel hij van diverse meesterchefs veel heeft geleerd, blijft zijn moeder zijn allergrootste kookidool: 'Ik zag door haar al vroeg in dat je met eenvoudige, goed bereide gerechten mensen gelukkig maakt.' Aan de hand van klassiek en modern Arabische recepten laat Mounir in Mijn Arabische keuken met aanstekelijk enthousiasme zien hoe lekker, gezond en veelzijdig deze keuken is. Van ingelegde sinaasappels tot saffraanmayonaise,...

    Non-fictie

    Nederlands | 368 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Susan Herrmann Loomis Aan Rue Tatin & Tarte Tatin

    wonen en koken in een Frans stadje

    De Amerikaanse Susan Herrmann Loomis stort zich samen met haar man in het avontuur: een vervallen klooster in een dorp in Normandië wordt omgetoverd in een kookschool. Susan geniet volop van de levendige dorpsmarkten en het Franse culinaire leven. Met de lokale groenten, fruit en kazen bereidt ze vervolgens de mooiste gerechten. In Aan Rue Tatin en het vervolg Tarte Tatin beschrijft ze haar belevenissen. Eerlijke producten, traditionele gerechten, ambachtelijk bereid: Aan Rue Tatin bevat streekrecepten...

    Non-fictie

    Nederlands | 568 pagina's (ePub2, 1,5 MB) | Orlando, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Stefano Cavallari Pasta

    61 authentieke pastagerechten uit de keuken van Spaghetteria Pasta-bar

    Waan je in Italië en geniet van de pasta's en de unieke sfeer van Spaghetteria Pasta-bar aan je eigen tafel! Veel heb je niet nodig om in Italiaanse sferen te raken: mooie tomaten, verse basilicum, olijfolie, wat geraspte Parmezaanse kaas... Stefano Cavallari – chef-kok van de succesvolle Spaghetteria Pasta-bar – neemt je in Pasta mee naar het Italië van zijn jeugd en de pasta's die zijn oma hem leerde bereiden. Van een mooie spaghetti con frutti di mare, een tagliatelle met eekhoorntjesbrood,...

    Non-fictie

    Nederlands | 140 pagina's (ePub2, 7,4 MB) | Spectrum, Amsterdam | 2016

    E-book

  • Gina Hamadey ¡Buenos nachos!

    75 recepten met nacho's in de hoofdrol

    Non-fictie

    Nederlands | 164 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018

    Gedrukt boek

  • Het Zuid-Afrikaanse kookboek

    Multiculturele recepten van Zuid-Afrika samengesteld door 67 inwoners en 10 talentvolle koks.

    Non-fictie

    Nederlands | 369 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017

    Gedrukt boek

  • Selin Kiazim Oklava

    recepten uit de Turks-Cypriotische keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2017

    Gedrukt boek

  • Kijkje in de keuken

    50 geheime recepten van Twentse restaurants; met kooktips van de chefkoks

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Het Boekenschap, [Doetinchem] | 2016

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1 (actief)
  2. 2
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2016
  • Verwijder Kookkunst
  • Verwijder Keukens

Type

  1. Gedrukt boek18
  2. E-book4

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten22
    1. Basiskookboeken3
    2. Dieet & Gezond1
  2. Gezin & Gezondheid2

Auteur

  1. Denise Kortlever2
  2. Amandip Uppal1
  3. Diora Fong Chan1
  4. Eleonora Galasso1
  5. Gina Hamadey1
  6. Gustav Mandelmann1
  7. José Pizarro1
  8. Kei Lum Chan1
  9. Meera Sodha1
  10. Mounir Toub1
  11. Nel Schellekens1
  12. René Zanderink1
  13. Sabrina Ghayour1
  14. Selin Kiazim1
  15. Sevtap Yüce1
  16. Stefano Cavallari1
  17. Stephan Mitsch1
  18. Susan Herrmann Loomis1
  19. Tove Nilsson1
  20. Trina Hahnemann1
  21. Vivien de Laak1

Taal

  1. Nederlands21
  2. Engels2

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken