Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 14 (van 14)

Filteren

  • Laura Kieft Het Laura's bakery bakboek

    70 eenvoudige recepten voor allerlei soorten gebak, koekjes, desserts en borrelhapjes

    Bakboek van een bekende foodblogger met recepten van gemakkelijk te maken zoete en hartige baksels.

    Non-fictie

    Nederlands | 215 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2017

    Gedrukt boek

  • Vincent Amiel Cake bakken

    hartig en zoet; 40 recepten stap voor stap

    Eenvoudige recepten voor originele combinaties en authentieke smaken in cakevorm.

    Non-fictie

    Nederlands | 86 pagina's | Forte Culinair, Baarn | 2019

    Gedrukt boek

  • Joke Reijnders | Nele De Doncker | Stefaan Dumon Brood bakken voor dummies®

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | BBNC Uitgevers, Amersfoort | 2017

    Gedrukt boek

  • Hidde de Brabander De Brabander bakt

    Bakboek met zoete bakrecepten.

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | 24Kitchen, [Amsterdam] | 2017

    Gedrukt boek

  • Anne-Marij de Koning Strooigoed

    pepernoten, borstplaat, marsepein en meer

    Non-fictie

    Nederlands | 71 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Simon Giaccotto Pizzabijbel

    van caprese tot margherita en van napolitana tot quattro formaggi

    Non-fictie

    Nederlands | 444 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2017

    Gedrukt boek

  • Fern Green Tosti & toast

    meer dan 50 recepten voor gegrilde sandwiches

    Non-fictie

    Nederlands | 159 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2017

    Gedrukt boek

  • Vitataal Handboek patisserie

    alle regels van de kunst in de praktijk

    Recepten van o.a. macarons, entremets, feesttaarten, chocolade en roomijs. Met basistechnieken, keukengerei en verschillende soorten deeg.

    Non-fictie

    Nederlands | 655 pagina's | Sterck & De Vreese, Gorredijk | 2022

    Gedrukt boek

  • Peter Balcaen Bakken

    het basisbakboek met 350 recepten

    Recepten van vele klassiekers uit de bakwereld zoals brood, koekjes, cake, gebak en desserts met vijf moeilijkheidsgraden. Diverse recepten zonder lactose, gluten en suiker. Speciale recepten voor de professionele keukenmachine.

    Non-fictie

    Nederlands | 351 pagina's | Lannoo, Tielt | 2017

    Gedrukt boek

  • Rutger van den Broek Het hartige bakboek

    Rutger bakt van kaasvlinders tot tartelettes

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. 'Het meest geweldige van de boeken van Rutger is dat je zeker weet dat elk recept gewoon klopt en maakbaar is!' - Janny van der Heijden, culinair publicist en jurylid van 'Heel Holland Bakt' Na drie succesvolle bakboeken met zoete recepten vond Rutger van den Broek het de hoogste tijd om eens op de hartige toer te gaan. Het hartige bakboek bevat 60 hartige bakrecepten met ruim 70 variaties, verdeeld over 8 hoofdstukken: 'Basisrecepten',...

    Non-fictie

    Nederlands | 226 pagina's (ePub3, 47 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Simon Giaccotto Pizzabijbel

    van caprese tot margherita en van napoletana tot quattro formaggi

    Let op: Epub3 fixed lay-out, niet geschikt voor e-reader. In de Pizzabijbel vind je álles over pizza: van Napolitaanse pizza tot pizzolo. Simon Giaccotto leert je hoe je de perfecte pizzabodem maakt - het belangrijkste onderdeel van de pizza -, vertelt over de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede basisingrediënten. In de Pizzabijbel vind je niet alleen klassieke pizza's als pizza Margherita en quattro formaggi, maar ook pizza's met zoete toppings en verschillende...

    Non-fictie

    Nederlands | 660 pagina's (ePub3, 38 MB) | Carrera, Amsterdam | 2017

    E-book

  • Tosti's met een twist

    verdraaid lekker

    Non-fictie

    Nederlands | 90 pagina's | Food in Media, [Utrecht] | 2017

    Gedrukt boek

  • Daniel Lindeberg Zweedse broodjes

    Non-fictie

    Nederlands | 71 pagina's | Becht, Haarlem | 2018

    Gedrukt boek

  • Glutenvrij koken en bakken

    meer dan 65 heerlijke recepten zonder gluten

    Nederlands | Manteau, * | 2017

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2017
  • Verwijder Bakboeken

Type

  1. Gedrukt boek12
  2. E-book2

Inhoud

  1. Non-fictie13

Onderwerp: Volwassenen

  1. Basiskookboeken2
  2. Dieet & Gezond1
  3. Keukens1

Auteur

  1. Simon Giaccotto2
  2. Anne-Marij de Koning1
  3. Daniel Lindeberg1
  4. Fern Green1
  5. Hidde de Brabander1
  6. Joke Reijnders1
  7. Laura Kieft1
  8. Nele De Doncker1
  9. Peter Balcaen1
  10. Rutger van den Broek1
  11. Stefaan Dumon1
  12. Vincent Amiel1
  13. Vitataal1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken