Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 20 (van 20)

Filteren

  • Jamie Oliver Jamie kookt Italië

    Non-fictie

    Nederlands | 405 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018

    Gedrukt boek

  • Estée Strooker Estée kookt

    de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis

    Non-fictie

    Nederlands | 222 pagina's | Spectrum, Houten | 2018

    Gedrukt boek

  • Alain Caron De bijbel van de Franse keuken

    van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

    Non-fictie

    Nederlands | 478 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Marita van der Vyver Een jaar koken in de Provence

    een culinaire memoire met recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 287 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • TLC Fotostudio Tasty tapas

    Non-fictie

    Nederlands | 96 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018

    Gedrukt boek

  • Caroline Eden Zwarte Zee

    reisverslag en recepten; door donker en licht

    Non-fictie

    Nederlands | 279 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Skye McAlpine Aan tafel in Venetië

    Non-fictie

    Nederlands | 311 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Frank Noë Kookboek van Amsterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 80 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2018

    Gedrukt boek

  • Trine Hahnemann Kopenhagen food

    recepten, tradities en verhalen

    Non-fictie

    Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019

    Gedrukt boek

  • Giancarlo Caldesi | Katie Caldesi Toscane

    simpele recepten & feestmaaltijden uit Italië

    Non-fictie

    Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018

    Gedrukt boek

  • Danny Jansen | Patricia Snijders Pizza & flammkuchen

    Non-fictie

    Nederlands | 91 pagina's | DEX B.V., [Berkel Enschot] | 2018

    Gedrukt boek

  • Giovanni D'Apice Pasta

    il primo piatto

    Kookboek met technieken voor het maken van verse pasta en het bereiden van verse en gedroogde pasta.

    Non-fictie

    Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018

    Gedrukt boek

  • Parijs

    Culinaire gids voor de Franse hoofdstad.

    Non-fictie

    Nederlands | 142 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019

    Gedrukt boek

  • Margot Verhaagen Het Zeeuwse babbelaarboek

    Non-fictie

    Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, Goes | 2018

    Gedrukt boek

  • Estée Strooker Estée kookt

    de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis

    In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...

    Non-fictie

    Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018

    E-book

  • Alain Caron De bijbel van de Franse keuken

    van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons

    De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...

    Non-fictie

    Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018

    E-book

  • Marjorie Taylor | Kendall Smith Franchini Het Franse kookatelier

    recepten, technieken en verhalen van een Franse kookschool

    Recepten uit de Franse keuken, met producten van het land, op jaargetijde.

    Non-fictie

    Nederlands | 399 pagina's | Spectrum, Houten | 2018

    Gedrukt boek

  • Mara Grimm Stadskookboek Amsterdam

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | mo'Media, Rotterdam | 2018

    Gedrukt boek

  • Nelly de Zwaan Kookboek van Zeeland

    alikruiken, mosselen, babbelaars en andere Zeeuwse streekgerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2018

    Gedrukt boek

  • Jamie Oliver Jamie cooks Italy

    Non-fictie

    Engels | 405 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, Plaats van uitgave niet vastgesteld | 2018

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2018
  • Verwijder Koken & Eten
  • Verwijder Europa

Type

  1. Gedrukt boek18
  2. E-book2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten20
    1. Keukens18
    2. Basiskookboeken9
    3. Bekende Chefs4
    4. Dieet & Gezond1
    5. Vegetarisch1
  2. Reizen & Vrije Tijd5
  3. Gezin & Gezondheid1
  4. Literatuur & Romans1
  5. Biografie & Waargebeurd1
  6. Geschiedenis & Politiek1

Onderwerp: Thema

  1. Nationale en regionale keuken18
  2. West-Europa8
  3. Algemene kookkunst en recepten8
  4. Zuid-Europa7
  5. Italië6
  6. Frankrijk5
  7. Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks4
  8. Koken/eten per ingrediënt4
  9. Gerechten en gangen / maaltijden4
  10. Nederland3
  11. Feestdagen, evenementen en seizoensgebonden interesse3
  12. Naslagwerken, informatie en interdisciplinaire onderwerpen3
  13. Koken met specifieke apparatuur / technieken3
  14. Reizen en vakantie3
  15. Amsterdam2
  16. Andere geografische groeperingen: oceanen en zeeën, historisch, politiek enz.2
  17. Seizoensgebonden interesse2
  18. Encyclopedieën en naslagwerken2
  19. Naslagwerken2
  20. Street food2
  21. Koken/eten per ingrediënt: fruit en groenten2

Auteur

  1. Alain Caron2
  2. Estée Strooker2
  3. Jamie Oliver2
  4. Caroline Eden1
  5. Danny Jansen1
  6. Frank Noë1
  7. Giancarlo Caldesi1
  8. Giovanni D'Apice1
  9. Katie Caldesi1
  10. Kendall Smith Franchini1
  11. Mara Grimm1
  12. Margot Verhaagen1
  13. Marita Van der Vyver1
  14. Marjorie Taylor1
  15. Nelly de Zwaan1
  16. Patricia Snijders1
  17. Skye McAlpine1
  18. TLC Fotostudio1
  19. Trina Hahnemann1

Taal

  1. Nederlands19
  2. Engels1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken