Zoekresultaten
Resultaat 1 - 20 (van 20)
Jamie Oliver Jamie kookt Italië
Non-fictie
Nederlands | 405 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Estée Strooker Estée kookt
de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
Non-fictie
Nederlands | 222 pagina's | Spectrum, Houten | 2018
Gedrukt boek
Alain Caron De bijbel van de Franse keuken
van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons
Non-fictie
Nederlands | 478 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Marita van der Vyver Een jaar koken in de Provence
een culinaire memoire met recepten
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Uitgeverij Orlando, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
TLC Fotostudio Tasty tapas
Non-fictie
Nederlands | 96 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2018
Gedrukt boek
Caroline Eden Zwarte Zee
reisverslag en recepten; door donker en licht
Non-fictie
Nederlands | 279 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff bv, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Skye McAlpine Aan tafel in Venetië
Non-fictie
Nederlands | 311 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2018
Gedrukt boek
Frank Noë Kookboek van Amsterdam
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2018
Gedrukt boek
Trine Hahnemann Kopenhagen food
recepten, tradities en verhalen
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Giancarlo Caldesi | Katie Caldesi Toscane
simpele recepten & feestmaaltijden uit Italië
Non-fictie
Nederlands | 271 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2018
Gedrukt boek
Danny Jansen | Patricia Snijders Pizza & flammkuchen
Non-fictie
Nederlands | 91 pagina's | DEX B.V., [Berkel Enschot] | 2018
Gedrukt boek
Giovanni D'Apice Pasta
il primo piatto
Kookboek met technieken voor het maken van verse pasta en het bereiden van verse en gedroogde pasta.
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Lannoo, Tielt | 2018
Gedrukt boek
Parijs
Culinaire gids voor de Franse hoofdstad.
Non-fictie
Nederlands | 142 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Margot Verhaagen Het Zeeuwse babbelaarboek
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Uitgeverij Het Paard van Troje, Goes | 2018
Gedrukt boek
Estée Strooker Estée kookt
de nieuwe Nederlandse keuken; eerlijke recepten & inspiratie voor thuis
In dit kookboek laat chef-kok Estée Strooker zien hoe je uiterst creatief en slim kunt omgaan met veelal Nederlandse ingrediënten. Haar boek bevat heerlijke recepten maar ook leuke anekdotes, dierbare herinneringen en tips en tricks van Estée zelf, maar ook van haar oma, moeder of oom. Estée laat zich inspireren door de seizoenen en laat daarbij verschillende technieken zien als inmaken, fermenteren, het maken van bloesemsiropen. Maar ook het uit elkaar halen van wild, verwerken van grotere...
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub2, 93 MB) | Spectrum, Houten | 2018
E-book
Alain Caron De bijbel van de Franse keuken
van artisjokken met dragonvinaigrette tot ratatouille en van bavette met rode ui tot macarons
De bijbel van de Franse keuken is hét naslagwerk voor wie alle geheimen van de Franse keuken wil leren kennen Met meer dan 180 recepten, handige tips en aanwijzingen laat de Franse chef-kok Alain Caron de oneindige mogelijkheden van de Franse keuken zien. Aan de hand van heldere instructies, stap-voor-stapfotografie en een lijst met Franse culinaire begrippen en technieken, leer je alles over het maken van de lekkerste Franse gerechten. Maak een reis door Frankrijk met recepten uit elke regio: serveer...
Non-fictie
Nederlands | 661 pagina's (ePub3, 37 MB) | Carrera, Amsterdam | 2018
E-book
Marjorie Taylor | Kendall Smith Franchini Het Franse kookatelier
recepten, technieken en verhalen van een Franse kookschool
Recepten uit de Franse keuken, met producten van het land, op jaargetijde.
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Spectrum, Houten | 2018
Gedrukt boek
Mara Grimm Stadskookboek Amsterdam
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | mo'Media, Rotterdam | 2018
Gedrukt boek
Nelly de Zwaan Kookboek van Zeeland
alikruiken, mosselen, babbelaars en andere Zeeuwse streekgerechten
Non-fictie
Nederlands | 79 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2018
Gedrukt boek
Jamie Oliver Jamie cooks Italy
Non-fictie
Engels | 405 pagina's | Michael Joseph an imprint of Penguin Books, Plaats van uitgave niet vastgesteld | 2018
Gedrukt boek