Zoekresultaten
Resultaat 1 - 11 (van 11)
Freddy Tratlehner Lekker Fred
dit zijn de ingrediënten
Kookboek met o.a. familierecepten van BN’er.
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Nadiya Hussain Time to eat
rijke recepten voor drukke dagen
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Vincent Baudoin Zero waste
lekkere recepten, zonder verspilling
Non-fictie
Nederlands | 173 pagina's | Pepeat Uitgeverij, [Plaats van uitgave onbekend] | 2019
Gedrukt boek
Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen
Kookboek volgens de Nederlandse culinaire seizoenen van een sterrenkok voor de thuiskok.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Donna Hay Kerstmis
feestelijke diners en lekkernijen
Non-fictie
Nederlands | 272 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Jeroen Meus Zomerkost
75 recepten voor de lekkerste zomer ooit
Non-fictie
Nederlands | 213 pagina's | Angèle, Antwerpen | 2019
Gedrukt boek
Guillaume de Beer | Freek van Noortwijk | Johanneke van Iwaarden | Ronald Giphart Breda
Kook- en leesboek van drie bekende en bevriende chefs verteld door Ronald Giphart.
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Tieghan Gerard Half baked harvest
simpel, gemakkelijk & smaakvol; 125 foolproof comfortfoodrecepten
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Jonathan Zandbergen Vijf seizoenen
In Het jaar rond neemt Jonathan Zandbergen je mee langs de culinaire seizoenen. Het boek is ingedeeld in vijf seizoenen, met als toevoeging de voorzomer: een vijfde seizoen op het gebied van verse ingrediënten. Ieder seizoen bevat tien recepten waarin ingrediënten van eigen bodem centraal staan. Zo eet je niet alleen verantwoord, maar geniet je ook van de ingrediënten als ze in op hun best zijn. Op de inspiratiekalenders zie je in een oogopslag wat in welke periode van het jaar beschikbaar is....
Fictie
Nederlands | 224 pagina's (ePub3, 34 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Freddy Tratlehner Lekker Fred
dit zijn de ingrediënten
Kookboek met o.a. familierecepten van BN’er.
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 24 MB | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Michaël Vrijmoed Vrijmoed eenvoud
Sterrenchef Michaël Vrijmoed (België) geeft een vereenvoudigde versie van gerechten uit zijn restaurant. Bijzondere en ook wat simpelere gerechten met een aparte culinaire invalshoek uit verschillende landen.
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's | Lannoo, Tielt | 2019
Gedrukt boek