Zoekresultaten
Resultaat 1 - 18 (van 18)
Dan Buettner Het Blue Zones kookboek
100 recepten om 100 mee te worden
Non-fictie
Nederlands | 303 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Najat Kaanache Najat
80 kleurrijke recepten en verhalen uit magisch Marokko
Non-fictie
Nederlands | 299 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Sabrina Ghayour Bazaar
vegetarische recepten uit het Midden-Oosten
Non-fictie
Nederlands | 239 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Francis Kuijk Basisboek Indonesisch
Non-fictie
Nederlands | 329 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2019
Gedrukt boek
Tim Anderson Vegan JapanEasy
klassieke & moderne vegan Japanse gerechten
Non-fictie
Nederlands | 205 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021
Gedrukt boek
Dan Toombs The Curry Guy veggie
meer dan 100 vegetarische curry's en andere gerechten uit de Indiase keuken
Non-fictie
Nederlands | 160 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
Living the Green Life Easy vegan feelgood
lekkere, makkelijke, Italiaanse recepten
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Kosmos, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Big Mamma's cucina popolare
Italiaanse klassiekers met een hedendaagse twist
Non-fictie
Nederlands | 378 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020
Gedrukt boek
De zilveren lepel classic
Kookboek met klassieke Italiaanse recepten, in luxe uitvoering.
Non-fictie
Nederlands | 366 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Sergio Herman Sobremesa
mijn Ibiza
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Guillaume de Beer | Freek van Noortwijk | Johanneke van Iwaarden | Ronald Giphart Breda
Kook- en leesboek van drie bekende en bevriende chefs verteld door Ronald Giphart.
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2019
Gedrukt boek
Beri Shalmashi | Jinaw Shalmashi Taste of home
Non-fictie
Nederlands | 204 pagina's | ROSE stories, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Margaret Feinberg Proef en zie
een culinaire reis door de Bijbel
Non-fictie
Nederlands | 191 pagina's | KokBoekencentrum Uitgevers, Utrecht | 2019
Gedrukt boek
Sergio Herman Sobremesa
mijn Ibiza
In Sobremesa geeft sterrenchef Sergio Hermans een culinaire rondleiding over zijn Ibiza. Volop genieten, met zijn allen aan tafel zitten en eindeloos natafelen, wat in het Spaans 'Sobremesa' heet. Precies dat geluk deelt Sergio in zijn nieuwe kookboek. Met de recepten in Sobremesa creëer je tafels vol geurende en kleurrijke gerechten die doen verlangen naar het warme, gelukzalige en vrije Ibiza. Disfruta! Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 354 pagina's (ePub3, 54 MB) | Carrera, Amsterdam | 2019
E-book
Rebecca Seal | John Vincent Leon happy curries
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2020
Gedrukt boek
Johanna Huiberts-van der Berg | Reineke van Tol Eet smakelijke tulp
heerlijke gerechten met eetbare biobollen en -bloemen
Non-fictie
Nederlands | 72 pagina's | Poiesz Uitgevers, Koog aan de Zaan | 2019
Gedrukt boek
Meera Sodha East
120 vegan en vegetarian recipes from Bangalore tot Beijing
Engels | 303 pagina's | Fig Tree, London | 2019
Gedrukt boek
Tim Anderson Vegan JapanEasy
Non-fictie
Engels | 205 pagina's | Hardie Grant Books, London | 2019
Gedrukt boek