Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 20 (van 40)

Filteren

  • Rukmini Iyer De wereldse bakplaat

    75 kleurrijke recepten uit de oven

    Non-fictie

    Nederlands | 234 pagina's | Becht, Haarlem | 2020

    Gedrukt boek

  • Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken

    van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee

    Non-fictie

    Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Mascha Lammes | Ronald Giphart De wereld thuis

    Persoonlijke selectie van de favoriete recepten van Ronald Giphart en zijn vrouw uit de hele wereld, gelardeerd met persoonlijke herinneringen.

    Non-fictie

    Nederlands | 223 pagina's | Thomas Rap, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Milou van der Will Vegan east

    plantaardige gerechten uit de oosterse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 191 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020

    Gedrukt boek

  • Maureen Tan | Jonah Freud De bijbel van de Indonesische keuken

    van saté kambing tot gado gado en van soto ayam tot rendang

    Zeer uitgebreid standaardwerk met authentieke recepten. De regionale verschillen komen duidelijk aan bod. Maak een ‘pittige’ culinaire reis langs de verschillende eilanden.

    Non-fictie

    Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Laura de Grave Lekker lokaal

    vegetarisch & simpel koken met Nederlandse producten

    Non-fictie

    Nederlands | 189 pagina's | Xander, [Haarlem] | 2020

    Gedrukt boek

  • Mounir Toub Chef Toub

    lekker Arabisch; kook & eet met heel veel liefde en plezier

    Toub presenteert een gevarieerde mix van traditionele en eigentijdse gerechten uit de hele Arabische wereld. Uitgebreid voor speciale gelegenheden maar ook simpelere voor elke dag.

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2020

    Gedrukt boek

  • Mai Nguyễn Ăn Ăn

    Vietnamese familierecepten; recepten, verhalen en tradities uit Mai's geboorteland

    In An An deelt Mai (ook bekend van MasterChef 2014) niet alleen de beste Vietnamese recepten, maar ook haar aangrijpende vluchtelingenverhaal. Inleidend vertelt ze over haar lange reis van Vietnam, via de Filippijnen naar Nederland en hoe ze – zelfs terwijl ze voor de heetste vuren stond – een geweldige passie voor koken ontwikkelde. Bereid je voor op een smaakvol Vietnamees kookboek waarin op elke pagina een nieuwe culinaire ontdekking schuilt; van voor- tot nagerecht en alles ertussenin. Bron:...

    Non-fictie

    Nederlands | 221 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, [Amsterdam] | 2020

    Gedrukt boek

  • Durkhanai Ayubi Parwana

    verhalende familierecepten uit een Afghaanse keuken

    Recepten uit de Afghaanse keuken, met uitgebreide aandacht voor de geschiedenis en cultuur van het land.

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Becht, Haarlem | 2021

    Gedrukt boek

  • Rain Lundström Veggie Aziatisch koken

    de oosterse keuken met veel groente

    Non-fictie

    Nederlands | 142 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Sabrina Ghayour Simply

    makkelijke Midden-Oosterse maaltijden

    Authentieke en modernere Perzische recepten waarbij geldt: optimale smaak, minimale moeite.

    Non-fictie

    Nederlands | 240 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020

    Gedrukt boek

  • Francis Kuijk Bersama

    Indische gerechten om te delen

    Non-fictie

    Nederlands | 269 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020

    Gedrukt boek

  • Noi Pia-Ud | Jonah Freud De bijbel van de Thaise keuken

    Van papajasalade tot pad thai en van jackfruitcurry tot tom yum

    Noi Pia-Ud neemt je van Noord tot Zuid mee in de culinaire wereld van Thailand. Van iedere regio worden de eigen specifieke keuken en culinaire gewoontes belicht.

    Non-fictie

    Nederlands | 357 pagina's | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2020

    Gedrukt boek

  • Nadia Paprikas Eenvoudig en lekker Marokkaans koken

    Non-fictie

    Nederlands | 126 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021

    Gedrukt boek

  • Dan Toombs The Curry Guy compleet

    meer dan 200 curry's, tandoorimaaltijden en bijgerechten uit de Indiase keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 350 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2020

    Gedrukt boek

  • François-Régis Gaudry | Alessandra Pierini | Stéphane Solier | Ilaria Brunetti Proeven van Italië

    Verzameling gerechten uit de Italiaanse keuken, met historische en culturele achtergronden en aandacht voor gastronomie en voedingswetenschap. Met illustraties, foto’s en kaarten.

    Non-fictie

    Nederlands | 399 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024

    Gedrukt boek

  • Louise Pickford La paella

    recepten voor verrukkelijke Spaanse rijst-, pasta- en andere gerechten

    Non-fictie

    Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021

    Gedrukt boek

  • Ivana Sanshia Ströde Mzansi

    de authentieke Zuid-Afrikaanse keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 174 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021

    Gedrukt boek

  • Irina Georgescu Carpati

    recepten uit het hart van Oost-Europa

    Verzameling van Roemeense recepten, met invloeden uit andere Oost-Europese keukens. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 223 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2022

    Gedrukt boek

  • Sacha de Boer | Janine Smits | Babs Assink Joie de vivre

    ode aan de Franse keuken; tien topchefs; zestig recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 207 pagina's | Terra, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

Paginanavigatie

Vorige
  1. 1 (actief)
  2. 2
Volgende

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2020
  • Verwijder Huishoudkunde
  • Verwijder Keukens

Type

  1. Gedrukt boek38
  2. E-book2

Inhoud

  1. Non-fictie39

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten40
    1. Basiskookboeken13
    2. Bekende Chefs8
    3. Vegetarisch7
    4. Dieet & Gezond3
    5. Drankboeken1
  2. Reizen & Vrije Tijd2
  3. Filosofie & Religie1

Auteur

  1. Janneke Vreugdenhil2
  2. Jonah Freud2
  3. Mounir Toub2
  4. Alessandra Pierini1
  5. Babs Assink1
  6. Camille Sourbier1
  7. Dan Toombs1
  8. Duncan Welgemoed1
  9. Durkhanai Ayubi1
  10. Francis Kuijk1
  11. Frank Noë1
  12. François-Régis Gaudry1
  13. Hari Ghotra1
  14. Ilaria Brunetti1
  15. Irina Georgescu1
  16. Ivana Sanshia Ströde1
  17. Janine Smits1
  18. Jesiel Maxán1
  19. Jop van der Bijl1
  20. Karlijn van Onzenoort1
  21. Kwoklyn Wan1
  22. Laura de Grave1
  23. Letitia Clark1
  24. Louise Pickford1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart-WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken