Zoekresultaten
Resultaat 1 - 5 (van 5)
Julia Dürr Waar komt ons eten vandaan?
Heb jij je wel eens afgevraagd waar het eten vandaan komt dat je eet? Groot formaat boek met veel gedetailleerde kleurenillustraties. Vanaf ca. 9 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 35 pagina's | De Eenhoorn, Eke | 2022
Gedrukt boek
Elizabeth Neuenfeldt Van aardappel naar frietjes
Leer alles over hoe friet wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Elizabeth Neuenfeldt Van melk naar ijsje
Leer alles over hoe ijs wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf 7 jaar.
Fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Rachel Grack Van cacaoboon naar chocola
Leer alles over hoe chocolade wordt gemaakt. Met kleurenfoto’s. Vanaf ca. 7 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 24 pagina's | Schoolsupport, Etten-Leur | 2022
Gedrukt boek
Aleksandra Mizielińska | Natalia Baranowska De wereld op je bord
smakelijke eetweetjes en 56 recepten /Aleksandra Mizielińska, Daniel Mizieliński, Natalia Baranowska
Waar komen maïs en aardappelen vandaan? Ontdek hoe voedsel is verbonden met de geschiedenis, cultuur en natuur van zo'n twintig landen in de hele wereld. Wat zijn de typische smaken en gerechten? Met uitleg van twee recepten per land. Grote uitgave met talrijke kleurrijke illustraties. Vanaf ca. 9 t/m 12 jaar.
Non-fictie
Nederlands | 112 pagina's | Lannoo, Tielt | 2021
Gedrukt boek