Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 7 (van 7)

Filteren

  • William Cortvriendt Kankervrij

    over ons gevecht tegen kanker en wat je zelf kunt doen

    Basiskennis over kanker, o.a. over hoe deze ziekte ontstaat en wat men zelf kan doen om de ziekte te bestrijden of te voorkomen.

    Non-fictie

    Nederlands | 368 pagina's | Lucht, Hilversum | 2020

    Gedrukt boek

  • Hanneke van Veghel Dieet voor een betere planeet

    Voedselkeuzes in het licht van klimaatverandering.

    Non-fictie

    Nederlands | 379 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • David Raubenheimer | Stephen J. Simpson Eten als dieren

    wat de natuur ons kan leren over gezond eten

    Twee entomologen, wetenschappers die insecten bestuderen, leggen het verband tussen het eetpatroon van insecten en de voeding en de gezondheid van de mens.

    Non-fictie

    Nederlands | 272 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2020

    Gedrukt boek

  • Eric De Maerteleire Hele en halve waarheden en complete onzin over voeding

    Non-fictie

    Nederlands | 331 pagina's | Manteau, Antwerpen | 2020

    Gedrukt boek

  • Sebastiaan van de Water Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer

    over de toekomst van ons voedsel

    Introductie op voedselinnovaties.

    Non-fictie

    Nederlands | 109 pagina's | New Scientist, [Utrecht] | 2020

    Gedrukt boek

  • Sebastiaan van de Water Kweekvlees, fake vlees en pizza's uit de printer

    over de toekomst van ons voedsel

    Introductie op voedselinnovaties.

    Non-fictie

    Nederlands | ePub2, 4,6 MB | New Scientist, Utrecht | 2020

    E-book

  • Plant-based diets for succulence and sustainability

    Engels | 239 pagina's | Routledge, Taylor & Francis Group, Earthscan from Routledge, London | 2021

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2020
  • Verwijder voeding
  • Verwijder Mens & Maatschappij

Type

  1. Gedrukt boek6
  2. E-book1

Inhoud

  1. Non-fictie6

Onderwerp: Volwassenen

  1. Mens & Maatschappij7
    1. Duurzaamheid2
  2. Koken & Eten5
  3. Gezin & Gezondheid3
  4. Technologie & Wetenschap2

Auteur

  1. Sebastiaan van de Water2
  2. David Raubenheimer1
  3. Eric De Maerteleire1
  4. Hanneke van Veghel1
  5. Stephen J. Simpson1
  6. W. Cortvriendt1

Taal

  1. Nederlands6
  2. Engels1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken