Zoekresultaten
Resultaat 1 - 7 (van 7)
Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken
van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Non-fictie
Nederlands | 495 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2020
Gedrukt boek
Laura de Grave Lekker lokaal
vegetarisch & simpel koken met Nederlandse producten
Non-fictie
Nederlands | 189 pagina's | Xander, [Haarlem] | 2020
Gedrukt boek
Louise Pickford La paella
recepten voor verrukkelijke Spaanse rijst-, pasta- en andere gerechten
Non-fictie
Nederlands | 128 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
François-Régis Gaudry | Alessandra Pierini | Stéphane Solier | Ilaria Brunetti Proeven van Italië
Verzameling gerechten uit de Italiaanse keuken, met historische en culturele achtergronden en aandacht voor gastronomie en voedingswetenschap. Met illustraties, foto’s en kaarten.
Non-fictie
Nederlands | 399 pagina's | Lannoo, Tielt | 2024
Gedrukt boek
Janneke Vreugdenhil De bijbel van de Nederlandse keuken
van zeeuwse bolus tot polderkreeftjessoep en van knolselderijsteak tot hachee
Van Zeeuwse bolus tot polderkreeftensoep en van knolselderijsteak tot hachee: in De bijbel van de Nederlandse keuken neemt journalist, schrijver en kookboekauteur Janneke Vreugdenhil je mee op culinaire reis door Nederland. Met naast het ultieme recept voor boerenkoolstamppot met alles dr'op en dr'an onder meer een tussenstop in Oisterwijk voor de worstenbroodjes van Robèrt en een welverdiende pauze in Amsterdam voor een gevulde koek van Holtkamp. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie
Non-fictie
Nederlands | 748 pagina's (ePub3, 30 MB) | Carrera, Amsterdam | 2020
E-book
Thea Spierings 100x pastasaus
lekker en simpel
Non-fictie
Nederlands | 192 pagina's | Karakter Uitgevers B.V., Uithoorn | 2020
Gedrukt boek
Frank Noë Kookboek van Utrecht
Non-fictie
Nederlands | 80 pagina's | Uitgeverij Het Zwarte Schaap, [Vleuten] | 2020
Gedrukt boek