Zoekresultaten
Resultaat 1 - 16 (van 16)
De vegetarische zilveren lepel
klassieke en eigentijdse Italiaanse recepten
Non-fictie
Nederlands | 375 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Joanne Lee Molinaro Het Korean vegan kookboek
verhalen en recepten uit omma’s Koreaanse keuken
Persoonlijk getinte beschrijvingen van vegetarische en veganistische gerechten uit de Koreaanse keuken. Met recepten. Met foto’s in kleur.
Non-fictie
Nederlands | 335 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Carlo Vingerling | Linda Vingerling Billydishes
culinaire roadtrip door alle 12 provincies van Nederland
Non-fictie
Nederlands | 352 pagina's | ANWB, Den Haag | 2021
Gedrukt boek
Wijnand Boon In de keuken van het Spaanse dorp Polopos
80 recepten en culinaire belevenissen vanuit Casa 3
Non-fictie
Nederlands | 256 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Lodewijk Dros | Annette van Ruitenburg Lekker Wads
smakelijke verhalen en gerechten van Texel tot Fanø
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Boom, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Milou van der Will Vegan comfort
plantaardig comfort food met oosterse smaken
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021
Gedrukt boek
De Zilveren Lepel bakboek
taarten, cakes, banket en nog veel meer stap voor stap recepten
140 recepten voor zoetigheden uit de Italiaanse keuken, met achtergrondinformatie en kleurenfoto's.
Non-fictie
Nederlands | 359 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Luna Trapani Vegetalia
100 recepten uit de Italiaanse vegan keuken
Non-fictie
Nederlands | 251 pagina's | Terra, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta
hoe tien pastagerechten de wereld veroverden
Non-fictie
Nederlands | 302 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Ching-He Huang Asian green
100 vegan recepten uit de Aziatische keuken
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Becht, Haarlem | 2021
Gedrukt boek
Sara Richter | Nico Stanitzok Bali
het lekkerste uit de Indonesische keuken
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021
Gedrukt boek
Bas Robben Hotpot
de lekkerste hotpots uit China, Taiwan, Japan, Korea en Vietnam
Non-fictie
Nederlands | 183 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021
Gedrukt boek
Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta
hoe tien pastagerechten de wereld veroverden
Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...
Non-fictie
Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021
E-book
Nextquisite Zon, zee, méditerrancée
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2021
Gedrukt boek
Jurino Ignacio | Linda Terrizzi Soulfood & Spaghetti
150 recepten uit onze Caribisch-Italiaanse keuken
Nederlands | 260 pagina's | 2021
Gedrukt boek
Black food
stories, art & recipes from across the African diaspora
Engels | 309 pagina's | 4 Color Books, an imprint of Ten Speed Press, California | 2021
Gedrukt boek