Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 16 (van 16)

Filteren

  • De vegetarische zilveren lepel

    klassieke en eigentijdse Italiaanse recepten

    Non-fictie

    Nederlands | 375 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Joanne Lee Molinaro Het Korean vegan kookboek

    verhalen en recepten uit omma’s Koreaanse keuken

    Persoonlijk getinte beschrijvingen van vegetarische en veganistische gerechten uit de Koreaanse keuken. Met recepten. Met foto’s in kleur.

    Non-fictie

    Nederlands | 335 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Carlo Vingerling | Linda Vingerling Billydishes

    culinaire roadtrip door alle 12 provincies van Nederland

    Non-fictie

    Nederlands | 352 pagina's | ANWB, Den Haag | 2021

    Gedrukt boek

  • Wijnand Boon In de keuken van het Spaanse dorp Polopos

    80 recepten en culinaire belevenissen vanuit Casa 3

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Lodewijk Dros | Annette van Ruitenburg Lekker Wads

    smakelijke verhalen en gerechten van Texel tot Fanø

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Boom, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Milou van der Will Vegan comfort

    plantaardig comfort food met oosterse smaken

    Non-fictie

    Nederlands | 255 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021

    Gedrukt boek

  • De Zilveren Lepel bakboek

    taarten, cakes, banket en nog veel meer stap voor stap recepten

    140 recepten voor zoetigheden uit de Italiaanse keuken, met achtergrondinformatie en kleurenfoto's.

    Non-fictie

    Nederlands | 359 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Luna Trapani Vegetalia

    100 recepten uit de Italiaanse vegan keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 251 pagina's | Terra, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta

    hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

    Non-fictie

    Nederlands | 302 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Ching-He Huang Asian green

    100 vegan recepten uit de Aziatische keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 208 pagina's | Becht, Haarlem | 2021

    Gedrukt boek

  • Sara Richter | Nico Stanitzok Bali

    het lekkerste uit de Indonesische keuken

    Non-fictie

    Nederlands | 175 pagina's | Deltas, Aartselaar, [Oosterhout] | 2021

    Gedrukt boek

  • Bas Robben Hotpot

    de lekkerste hotpots uit China, Taiwan, Japan, Korea en Vietnam

    Non-fictie

    Nederlands | 183 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2021

    Gedrukt boek

  • Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta

    hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

    Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...

    Non-fictie

    Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021

    E-book

  • Nextquisite Zon, zee, méditerrancée

    Non-fictie

    Nederlands | 319 pagina's | Rebo Productions, Noordwijkerhout | 2021

    Gedrukt boek

  • Jurino Ignacio | Linda Terrizzi Soulfood & Spaghetti

    150 recepten uit onze Caribisch-Italiaanse keuken

    Nederlands | 260 pagina's | 2021

    Gedrukt boek

  • Black food

    stories, art & recipes from across the African diaspora

    Engels | 309 pagina's | 4 Color Books, an imprint of Ten Speed Press, California | 2021

    Gedrukt boek

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2021
  • Verwijder Kookboeken
  • Verwijder Keukens

Type

  1. Gedrukt boek15
  2. E-book1

Inhoud

  1. Non-fictie14

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten16
    1. Basiskookboeken8
    2. Vegetarisch5
    3. Dieet & Gezond3
    4. Bakboeken1
    5. Bekende Chefs1
  2. Geschiedenis & Politiek3
  3. Reizen & Vrije Tijd1
  4. Sport1
  5. Mens & Maatschappij1

Auteur

  1. Luca Cesari2
  2. Annette van Ruitenburg1
  3. Bas Robben1
  4. Carlo Vingerling1
  5. Ching-He Huang1
  6. Joanne Lee Molinaro1
  7. Jurino Ignacio1
  8. Linda Terrizzi1
  9. Linda Vingerling1
  10. Lodewijk Dros1
  11. Luna Trapani1
  12. Milou van der Will1
  13. Nextquisite1
  14. Nico Stanitzok1
  15. Sara Richter1
  16. Wijnand Boon1

Taal

  1. Nederlands15
  2. Engels1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken