Zoekresultaten
Resultaat 1 - 6 (van 6)
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt Andere kost
een pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
Pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem.
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Uitgeverij Atlas Contact, Amsterdam | 2021
Gedrukt boek
Guido Derksen Het grote Nederlandse bierwandelboek
Non-fictie
Nederlands | 332 pagina's | ANWB, Den Haag | 2021
Gedrukt boek
Barbara Haverkamp Wijnroutes Nederland & België
ontdek de mooiste wijnstreken van de Lage Landen
Dertien wijnroutes in Nederland en België en heel veel achtergrondinformatie over ontstaansgeschiedenis, gebruikte druivenrassen, grondsoort, soorten wijnen en andere wetenswaardigheden.
Non-fictie
Nederlands | 199 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2021
Gedrukt boek
Raoul van Neer Craftbeer
een rondje langs 44 unieke Nederlandse brouwerijen
Non-fictie
Nederlands | 207 pagina's | Mo'Media, Rotterdam | 2021
Gedrukt boek
Reinold Vugs Bon Chef!
De Swaen van Cas Spijkers
Culinaire geschiedenis van het twee-sterrenrestaurant De Swaen van Cas Spijkers.
Non-fictie
Nederlands | 208 pagina's | Reinold Vugs, [Zoetermeer] | 2021
Gedrukt boek
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt Andere kost
een pleidooi voor een gezonder en duurzamer voedselsysteem
Jaap Seidell en Jutka Halberstadt maken in hun nieuwe boek ‘Andere kost’ inzichtelijk hoe de grote problemen zich verhouden tot wat er op ons bord ligt. Ons voedselsysteem kraakt in zijn voegen. Wij worden ziek, de planeet wordt ziek: verandering is bittere noodzaak. Maar veel van de problemen waarvoor we ons gesteld zien zijn van een ontmoedigende schaal. Wie heeft de macht en verantwoordelijkheid om een ommekeer tot stand te brengen? Wat kun je zelf doen, en wat moeten we samen aanpakken? Wij,...
Non-fictie
Nederlands | ePub2 | Atlas Contact, Amsterdam | 2021
E-book