Boekstart

Ga direct naar de inhoud, het zoekveld of het hoofdmenu.

  • Koffertje
    • Het BoekStartkoffertje
    • Download de waardebon
    • BoekStart in jouw buurt
    • Boekideeën
    • De BoekStartspaarkaart
  • BoekStartdag
  • Actueel
    • Nieuwsoverzicht
    • Mijn VoorleesMoment
  • Boekentips
    • Alle boekentips
    • E-magazine BoekStart voor jou!
    • Webinars met boekentips
  • Samen lezen
    • Waarom voorlezen?
    • Hoe lees je voor?
    • Leesontwikkeling 0-4 jaar
    • Groeimeter
    • Digitaal lezen
    • Liedjes zingen
  • Babyboekje van het Jaar

Zoekresultaten

Resultaat 1 - 9 (van 9)

Filteren

  • Job Pattinasarany | Perry de Man Job & Perry

    een klootzak-proof kookboek

    Non-fictie

    Nederlands | 192 pagina's | Carrera culinair, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Roel Peeters Vlaai

    Limburgse lekkernijen bakken

    Non-fictie

    Nederlands | 183 pagina's | Forte Culinair, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Wijnand Boon In de keuken van het Spaanse dorp Polopos

    80 recepten en culinaire belevenissen vanuit Casa 3

    Non-fictie

    Nederlands | 256 pagina's | Uitgeverij Luitingh-Sijthoff, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • De Zilveren Lepel bakboek

    taarten, cakes, banket en nog veel meer stap voor stap recepten

    140 recepten voor zoetigheden uit de Italiaanse keuken, met achtergrondinformatie en kleurenfoto's.

    Non-fictie

    Nederlands | 359 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2022

    Gedrukt boek

  • Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta

    hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

    Non-fictie

    Nederlands | 302 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021

    Gedrukt boek

  • Annette van Ruitenburg | Ellen van Straten | Sabien Bosman Zilt

    meer dan 75 heerlijke recepten met zilte groenten, inclusief moestuin- en teeltips

    Informatie in woord en beeld over het herkennen van zilte planten en het telen en eten van zilte groenten.

    Non-fictie

    Nederlands | 239 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2021

    Gedrukt boek

  • Job Pattinasarany | Perry de Man Job & Perry

    een klootzak-proof kookboek

    Een klootzak-proof kookboek met meer dan 50 recepten voor klassiekers uit de Rotterdamse wereldkeuken zoals Job en Perry ze het liefst maken: zo simpel mogelijk en met niet te veel ingrediënten. Gewoon, voor iedereen dus. Je hoeft alleen af en toe naar de toko, that's it. Van Surinaamse broodjes tot aan cacio e pepe en soto ayam. En van gevangeniscake tot aan vissticks met remouladesaus en risotto nero om indruk te maken op je toekomstige ex. Bron: Flaptekst, uitgeversinformatie

    Non-fictie

    Nederlands | ePub3, 25 MB | Carrera culinair, [Amsterdam] | 2021

    E-book

  • Sarit Packer | Itamar Srulovich Honey & Smoke

    op zoek naar hete kolen; BBQ'end door de Levant

    Verzameling Levantijnse recepten om te bereiden boven open vuur, met verhalen over de belevenissen van de auteurs tijdens hun reis door de Levant. Met kleurenfoto’s.

    Non-fictie

    Nederlands | 248 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2024

    Gedrukt boek

  • Luca Cesari Een kleine geschiedenis van pasta

    hoe tien pastagerechten de wereld veroverden

    Een kleine geschiedenis van pasta van gerenommeerd culinair historicus Luca Cesari is een smaakvolle geschiedenis van de Italiaanse keuken. Pasta is het nationale gerecht van Italië en als er één gerecht is dat in geen enkel Italiaans restaurant ter wereld mag ontbreken, is het pasta al pomodoro. Wat is het verhaal achter deze klassieker? En hoe zit het met die andere traditionele gerechten, zoals pasta alla carbonara, all’amatriciana of de favorieten: lasagne en ragù alla bolognese? In Een kleine...

    Non-fictie

    Nederlands | 235 pagina's (ePub2, 4 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2021

    E-book

Verfijnen op resultaten

Actieve filters

  • Verwijder 2021
  • Verwijder Basiskookboeken
  • Verwijder Europa

Type

  1. Gedrukt boek7
  2. E-book2

Voor

  1. Jeugd2

Onderwerp: Volwassenen

  1. Koken & Eten9
    1. Keukens6
    2. Bekende Chefs3
    3. Bakboeken2
  2. Geschiedenis & Politiek2
  3. Hobby1
  4. Reizen & Vrije Tijd1

Onderwerp: Jeugd

  1. Dagelijks leven2

Onderwerp: Thema

  1. Algemene kookkunst en recepten8
  2. Nationale en regionale keuken5
  3. West-Europa4
  4. Nederland4
  5. Zuid-Europa4
  6. Italië3
  7. Kookboeken van tv-koks en beroemde chef-koks3
  8. Zuid Holland2
  9. Rotterdam2
  10. Amerika2
  11. Latijns- Amerika: Mexico, Midden-Amerika, Zuid-Amerika2
  12. Zuid-Amerika2
  13. Suriname2
  14. Geschiedenis en archeologie2
  15. Geschiedenis2
  16. Geschiedenis: specifieke gebeurtenissen en onderwerpen2
  17. Sociale en culturele geschiedenis2
  18. Koken/eten per ingrediënt2
  19. Koken/eten per ingrediënt: pasta en noedels2
  20. Gerechten en gangen / maaltijden2
  21. Bakken2

Auteur

  1. Job Pattinasarany2
  2. Luca Cesari2
  3. Perry de Man2
  4. Annette van Ruitenburg1
  5. Ellen van Straten1
  6. Itamar Srulovich1
  7. Roel Peeters1
  8. Sabien Bosman1
  9. Sarit Packer1
  10. Wijnand Boon1

Snel naar

  • Inschrijven nieuwsbrief
  • BoekStart WebApp
  • Handige websites

Meer over BoekStart

  • Over BoekStart
  • Veelgestelde vragen
  • Contact met BoekStart

Professionals

  • BoekStart voor professionals
  • Privacy
  • Copyright
  • Disclaimer
  • Home
      • Het BoekStartkoffertje
      • Download de waardebon
      • BoekStart in jouw buurt
      • Boekideeën
      • De BoekStartspaarkaart
    • BoekStartdag
      • Nieuwsoverzicht
      • Mijn VoorleesMoment
      • Alle boekentips
      • E-magazine BoekStart voor jou!
      • Webinars met boekentips
      • Waarom voorlezen?
      • Hoe lees je voor?
      • Leesontwikkeling 0-4 jaar
      • Groeimeter
      • Digitaal lezen
      • Liedjes zingen
    • Babyboekje van het Jaar
  • Zoeken