Zoekresultaten
Resultaat 1 - 4 (van 4)
Fik Meijer | Ilja Gort Wijn als een Romein
een reis naar de oorsprong van de wijn
Cultuurhistorisch onderzoek naar de wijncultuur van de Grieken en Romeinen, gekoppeld aan de omgang met wijn in een hedendaagse context. Met illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 287 pagina's | Prometheus, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Jacques Meerman Eetgenot
over voedselproductie en lekker eten
Non-fictie
Nederlands | 238 pagina's | Noordboek, Gorredijk | 2022
Gedrukt boek
Paul van Ravestein | Monique Mulder | Jacques Hermus De zure stad
een biografie van tafelzuur in Amsterdam
Overzicht in woord en beeld van de geschiedenis van het Amsterdamse zuur. Met illustraties.
Non-fictie
Nederlands | 305 pagina's | Nijgh & Van Ditmar, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Leendert Alberts Hop
de eerste bierrevolutie in Nederland
Verhandeling over de beginjaren van de Nederlandse bierindustrie, van de 14e tot de 16e eeuw.
Non-fictie
Nederlands | 390 pagina's | Prometheus, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek