Zoekresultaten
Resultaat 1 - 7 (van 7)
Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken
van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav
Verzameling recepten uit de Turkse keuken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 494 pagina's | Carrera Culinair, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Jadis Schreuder The Lemon Kitchen Sicilië
eenvoudige Siciliaanse recepten
Kookboek met vijfenzestig recepten uit de Siciliaanse keuken.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Luitingh Sijthoff, Amsterdam | 2022
Gedrukt boek
Chloé Monchalin | Benjamin Rousselet Athína
de ziel van Griekenland in 80 recepten
Culinaire reis door de Griekse hoofdstad Athene aan de hand van tachtig recepten. Met reistips en kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 255 pagina's | Becht, Haarlem | 2023
Gedrukt boek
Nicole Holten 500 Nederlandse gerechten
van hartige stoofschotels en lichte snacks tot heerlijke taarten en gekruide koekjes, er is voor elk wat wils
Recepten uit de Nederlandse keuken, van stoofpot tot erwtensoep en van uitsmijters tot traditionele lekkernijen voor de feestdagen. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 288 pagina's | Veltman Uitgevers, Utrecht | 2022
Gedrukt boek
Sam Clark | Sam Clark Moro thuis
Verzameling recepten uit de Mediterrane keuken. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 319 pagina's | Good Cook, Hilversum | 2023
Gedrukt boek
Hale Amus De bijbel van de Turkse keuken
van börek tot baklava en van meze en dolma’s tot pides en pilav
Van börek tot baklava en van meze en dolmas's en pilav: in De bijbel van de Turkse keuken neemt Hale Amus je mee op reis door de diverse regionale keukens van Turkije. De geografische ligging maakt van Turkije een culinaire schatkamer. Het land wordt aan drie kanten omringd door de Egeïsche, de Zwarte en de Middellandse Zee. Deze unieke ligging, gecombineerd met de migratie van Turken uit Centraal-Azië naar Europa, heeft door de eeuwen heen de identiteit van de Turkse gastronomie gevormd. Bron:...
Non-fictie
Nederlands | ePub3, 41 MB | Carrera, Amsterdam | 2022
E-book
Irina Georgescu Tava
Eastern-European baking and desserts from Romania and beyond
Non-fictie
Engels | 271 pagina's | Hardie Grant books, London | 2022
Gedrukt boek