Zoekresultaten
Resultaat 1 - 5 (van 5)
Chris van Tulleken De voedselfuik
waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?
Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.
Non-fictie
Nederlands | 391 pagina's | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Jansen | Jansen Cholesterol
Informatie over bereiken van een gezonde cholesterolbalans. Met recepten.
Non-fictie
Nederlands | 159 pagina's | Fontaine Uitgevers, [Amsterdam] | 2023
Gedrukt boek
Dan Buettner De geheimen van de blue zones om 100 te worden
lessen uit de gezondste plekken op aarde
Journalistiek onderzoek naar de effecten van bewegen, voeding, goede levenshouding en verbinding van mensen in gebieden die tot de zogenaamde ‘blue zones’ behoren: Sardinië, Ikaria, Okinawa, Nicoya, Loma Linda en Singapore. Met tips om gezonder te leven.
Non-fictie
Nederlands | 285 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Juglen Zwaan De voedingswaardewijzer
een overzichtelijke gids met gedetailleerde weergave van de voedingswaarden van meer dan 800 voedingsmiddelen
Non-fictie
Nederlands | 496 pagina's | aHealthylife BV, [Soest] | 2023
Gedrukt boek
Chris van Tulleken De voedselfuik
waarom eten we zo ongezond... en kunnen we daar niet mee stoppen?
Beschrijving van de negatieve effecten van ultrabewerkt voedsel op de gezondheid en de planeet.
Non-fictie
Nederlands | 347 pagina's (ePub2, 4,2 MB) | Ambo|Anthos, Amsterdam | 2023
E-book