Zoekresultaten
Resultaat 1 - 6 (van 6)
Dan Buettner De geheimen van de blue zones om 100 te worden
lessen uit de gezondste plekken op aarde
Journalistiek onderzoek naar de effecten van bewegen, voeding, goede levenshouding en verbinding van mensen in gebieden die tot de zogenaamde ‘blue zones’ behoren: Sardinië, Ikaria, Okinawa, Nicoya, Loma Linda en Singapore. Met tips om gezonder te leven.
Non-fictie
Nederlands | 285 pagina's | Spectrum, Amsterdam | 2024
Gedrukt boek
Eveline Wu Simply Asian
Verzameling gerechten uit de keukens van China, Japan, Thailand, Vietnam en Korea. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 175 pagina's | Kosmos Uitgevers, Utrecht | 2023
Gedrukt boek
Matay de Mayee Haniyé
een ode aan de oudste keuken ter wereld
Kookboek met Midden-Oosterse recepten uit de oudste keuken ter wereld en uit de cultuur van de Suryoye. Met persoonlijke anekdotes, culturele achtergronden en meer dan zestig recepten. Met kleurenfoto’s en kaart.
Non-fictie
Nederlands | 224 pagina's | Fontaine Uitgevers, Amsterdam | 2023
Gedrukt boek
Stephanie Scheirlynck Het sportkookboek voor hardlopers
Kookboek voor hardlopers met focus op het belang van een aangepast voedingsschema voor sportieve prestaties.
Non-fictie
Nederlands | 188 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek
Tulli Padwa Geschmak!
Cheft Tulli's Joodse recepten en tradities
Verzameling koosjere recepten voor elke dag van de week, een culinaire ontdekkingstocht door de ultraorthodox-joodse gemeenschap van Antwerpen. Met kleurenfoto’s.
Non-fictie
Nederlands | 223 pagina's | Manteau culinair, Antwerpen | 2023
Gedrukt boek
Stephanie Scheirlynck Het sportkookboek voor wielrenners
Non-fictie
Nederlands | 190 pagina's | Lannoo, Tielt | 2023
Gedrukt boek